2777
2789

خودم ترکم

خوبی هاش👇

ترکا اعتقاد دارن ادم باید حسابی کار کنه

اگه تو ترکا یه مرد کار نکنه خیلی براش عیب و خجالت اوره

خیانت مرد به زن برعکس عربا تو ترکا بسیار زشت و بی ابروییه

اگر مردی خیانت کنه بهش میگن از بس که الاف و بیکاره خیانت کرده یا میگن نمیتونه خودشو نگه داره درکل عیبه

این رسم قدیمی ترکاست که امروز زیاد بهش پایبند نیستن

تو ازدواج دختر نباید جهیزیه بده

اگرم دختر جهیزیه بده باید قبلش مبلغی پول به عنوان باشلیخ داماد بهش میده که با اون جهیزیه بخره

بدی ها👇

فرزند پسر میخوان که واسشون کار کنه و نیازی به گرفتن کارگر نداشته باشن

این پسرا در اینده حق ندارن به جز شعل باباشون چیزی انتخاب کنن اگه برن دنبال کار دیگه بازم زشت و عیبه

زناهم به اشپزیشون تعریف میشن

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش

ترک کرمان

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ترکم

به این چیزها اعتقاد ندارم

انسان عقل داره و اختیار، رفتار و اعمالش بسته به قوم و قبیله اش نیست

همه جا خوب و بد هست، تو همین شهر خودمون ادمهای با درک و شعور و با حیا و محترم زیاد هستند آدمهای اذیت کن هم هستند پس به قومیت نیست

عمیقا باور دارم انسان هرچی به خدا نزدیک تر بشه، خیرش به اطرافیان و کل جهان بیشتر و بیشتر میرسه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من اصالتا پدرم کرد کرمانشاه هست 

کردها به شدت مرد سالار و دنبال ظاهر زیبا هستن خیلی اهل کار آینده دار نیستن به شدت مغرور هستن و به نظرم کردها فقط باید با کردها وصلت کنن

فارسیم نمیدونم چیز بدی به ذهنم نمیرسه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شوهر منم ترکه، راست میگی عین کارگر نگاه میکنن به پسر، از بچگی انقدر ازش کار کشیدن که بیچاره دیگه الان نای ادامه دادن نداره  انگار کودک کار بوده، در حالیکه ما خیلی بد میدونیم و میگیم بچه باید بچگی کنه فقط.

آشپزی هم درست میگی میشینن از اشپزیشون تعریف میکنن، ولی من یه تنه نابودشون کردم😆 بهشون گفتم از اشپزی خوشم نمیاد و عاشق رستورانم، شاخشون درومده از دست من خیلی حرص میخورن🤣

خودم تهرانی ام

منم ترکم ولی در کل به نظرم امروزه یه جوری شده زیاد نمیشه گفت فلان قوم رسمشون اینه اون یکی رسمشون اینه امروزه هرکسی برای خودش معیار های جداگانه ای انتخاب کرده 

اما در کل من که اصالتاً ترکم حداقل تو خانواده ما قدیمی هاشون پسر دوستن خیلیییی البته که فرزندانشان هم از این عقیده اعصاب خورد کن بی نصیب نموندن

والا جهیزیه هم میدن ولی مثلاً میگن چند قطعه هم باید پسر بده 

گیلک ودختر گیلان

ازخوبی های قوممون میتونم بگم دست ودل بازن وخسیس نیستن، وخیلی خیلی مهمون نواز، روحیه شادی دارن درکل،

واینکه به حق وحقوق زن تاحدودی احترام میزارن وکارکردن تونسل جدید دختررو دیگه کمترعیب میدونن

از بدی های اینه که توروستاها دختر اگه ۱۸سال به بالاباشه شوهرنکنه کلی حرف پشتشه ومیگن ترشیده است ویکم زیاد توکارهم سرک میکشن

ولی درکل عاشق شهرمم وباهیچ جاعوضش نمیکنم

پناه میبرم از شر مشکلات به آغوش خواب😴🤎میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

یزدی هستم اصالتا، یزدی ها خیلی اهل کار و تلاشن، به شدت درس خون یعنی تو فامیل مادری من نزدیک20 نفر دکترا دارن بقیه هم ارشد، تو یزد ادم بیکار خیلی کم میبیتی، امار دزدی و خلاف پایینه، مردم اصیل و خوبی هستن در کل

بدیشون اینه زیاد اهل پس انداز هستن، هر کدوم کلی زمین و خونه دارن اونجوری که باید از زندگیشون لذت نمیبرن... 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!