2777
2789
عنوان

برای ۶۰نفر مهمون چندتا مرغ لازمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12037 بازدید | 58 پست
اره احساس میکنم زرشک‌پلو به صرفه ترباشه.به نظرتون برای ۶۰ نفر چقد زرشک و زعفرون میخواد؟پیاز و رب و ر ...

والا سرخ کردن که نمیخواد همینجوری مرغا رو روی هم بزارید و سس ربی و نمک و ادویه قاطی کنید درست کنید بدید روی مرغا ، پیاز و فلفل دلم هم کف قابلمه بزارید میپزه مثل بیرونیا میشه، زیادم اب نباید بریزید

توی گوگل سرچ کنید ویدیو میاره از روی اونا نگاه کنید

والا مقدارها رو نمیدونم، ولی سخت نگیرید زرشک و زعفرونشم زیاد نباشه اوکیه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
والا سرخ کردن که نمیخواد همینجوری مرغا رو روی هم بزارید و سس ربی و نمک و ادویه قاطی کنید درست کنید ب ...

اخه خوشمزگی مرع مجلسی به سرخ شدنشه😋😋😋

چه هوس کردم فردا درست کنم 😋🤤🤤

♻️کارما♻️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه منطقی بهش فکر کنیم هشت تا کافیه برا تعداد مهمان ها ولی هشت تا مرغ دو کیلویی ولی شما درست میگید ه ...

دیگه نمیشه حذفش کنم😅

دیگه اقتصادی بودنِ این شهر شوخی رو رد کرده، ضرب المثل شده. تقصیر من نیس. 

اخه خوشمزگی مرع مجلسی به سرخ شدنشه😋😋😋 چه هوس کردم فردا درست کنم 😋🤤🤤

من مامانم درست میکنه همینجوری که گفتم، از سرخ کرده ها هم خوشمزه تر میشه🤤🤤

زیرشو کم میکنه با اب کم مدت بیشتری میزاره بپزه، سرخم نمیکنه

دلم خواست😕😕

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
دیگه نمیشه حذفش کنم😅  دیگه اقتصادی بودنِ این شهر شوخی رو رد کرده، ضرب المثل شده. تقصیر من نیس ...

خدا بهت رحم کنه شده ک من حرفی زدم سال بعدش فحش بارونم کردن بااینکه خودشون اشتباه کردن چرت و پرت گفتن 😂

همه جا آدم همه طوره هست ولی درمورد هرجایی اکثریت گفته میشه واقعا هم درسته 

به نظر من 12 تا مرع لازمه تقریبا 2500 پول مرعت میشه

۶کیلو بوقلمون خورشتی بگیر قلیه درست کن .

اونجوری باید هر نفری۲۰۰گرم مرغ حساب کنی ۱۲ کیلو میشد 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞