2777
2789
عنوان

خارش بدن در بارداری

8846 بازدید | 46 پست

من از هفته 22 خارش بدن گرفتم هیچ قرصی چیزی هم اثر نمیکنه بعضی شب هاذانقدر شدید میشع نمیتونم بخوابم ففط گریه میکنم😭واقعاا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ازمایش هم داذم همه چی سالم الان هفته 26 هستم واقعا طاقت ندارم کسی بوده اینجوری بوده باشع

اره خواهرم به زور تا ماه نه کشوند 

انزیم کبدش بالا رفت 

به جفت حساسیت دارید که اینجور میشع 

آخریا مسمومیت حاملگی هم گرفت 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینطور بودم دکتر گفت به جفت حساسیت داری

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

ارههههه من بودم تمام بدنم از شدت خارش قرمز میشد واقعا نمیتونستم بخوابم هیچ دارویی نمیشد بخورم فقط دکترم سدر و ماست گفت بزنم اون ارومم میکرد 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ارههههه من بودم تمام بدنم از شدت خارش قرمز میشد واقعا نمیتونستم بخوابم هیچ دارویی نمیشد بخورم فقط دک ...

بدن تون دونه هم میزذ بدن من اصلا هیچی نداره صاف صاف فقط خارش کلافه م کرده من قرصرالرژی میخورم اما بی اثر فقط، شاید بتونم صبح چند ساعت بخوابم همین

دوستم اینطور شده بود گفت مسمومیت گرفته بوده

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من اینجوری بودم سرهر دوتا بارداریم بارداری اولم دیابت بارداری داشتم وحشتناک بود دیگه بدنم زخم شده بود بعد زایمان خوب شدم تو بارداری دومم خیلی کمتر بود ولی بارم خارش بدن داشتم بابااینکه قندم نرمال بود 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷