2777
2789
عنوان

خارش بدن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 8862 بازدید | 46 پست

من چند روز قبل زایمان اینجور شدم. کهیر میزدم از شدت خارش خون میومد دکتر سنتی گفت بچه بزرگ شده به مجرا صفرا فشار میاره صفرا می‌ره توی خون باعث خارش میشه. عرق کاسنی بخور و آب انار 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
انزیم کبدت بالا نیست؟  ب چیزی حساسیت نداری؟

انزیمم که آزمایش داذم خوب بود یه ماه پبس خارش داستم حساسیت هم نداشتم نمیدونم دیکه فقط دنبال یه راهی تاذهفته 30 خوب این بین یه ماه استراحت کنم دوباره بیاد واقعاا طاقتذفرساس برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت چی بود

منم ازمایش دادم سالم بودم فقط گفتن به جفت حساسیت دارم ولی دارو نمیدادن فقط همون سدر و ماست رو دکترم گفت بزن و گفت خنکی بخور تا ارومت کنه ولی همین که دخترم به دنیا اومد یهو خارشه ناپدید شد 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

وای خدا کمکت کنه

من بارداری قبلی از هفته ۳۵ اینجوری شدم فقط اشک میریختم آخرم مجبور شدم ۳۷ هفته زایمان کنم بسکه حالم بد بود و خواب نداشتم

منم آزمایشام خوب بودن

چیزای خنکی رو امتحان کن مثلا ماست و سدر قاطی کن ببین چجوریه

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
منم ازمایش دادم سالم بودم فقط گفتن به جفت حساسیت دارم ولی دارو نمیدادن فقط همون سدر و ماست رو دکترم ...

اخه دکتر من میکه جفت حساسیت دونه میزنی که تو نزدی اونوقت یعنی انقدر زود شروع میشع واسع همه ماه اخره 

نه میخورم عزیزمدقرص هیچ اثری نداره متاسفانه 

الهی چ سخت من خودم گاهی ی قسمت بدنم شده خارش بگیره بخصوص شب ولی این مدلی نبودم، خیلی سخته امیدوارم زودتر خوب بشی 

خوراکی های خنک بیشتر بخور 

اخه دکتر من میکه جفت حساسیت دونه میزنی که تو نزدی اونوقت یعنی انقدر زود شروع میشع واسع همه ماه اخره& ...

واسه منم دو ماه اخر بود ولی اول دونه نبود ببین انقد خارش شدید بود رو پاهام مخصوصن میخاروندم بعد دونه دونه میشد بعد یه جوری ملتهب و قرمز میشد که نگو شبا نمیتونستم بخوابم کاسنی میخوردم هندونه میخوردم تاثیر نداشت فقط سدر و ماست یکم بهترش میکرد 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
حالا خوبه هفته 35 من چی بگم کاش من از هفته 30 ایطوری میشدم 

آره خیلی زود شدی

شاید به یه ادویه ای چیزی حساس شدی

یه مدت به غذات و شدت خارشت دقت کن ببین کی بیشتر میشه

ماست و خیارم خوبه خنکه

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘