من از هفته 22 خارش بدن گرفتم هیچ قرصی چیزی هم اثر نمیکنه بعضی شب هاذانقدر شدید میشع نمیتونم بخوابم ففط گریه میکنم😭واقعاا خسته شدم نمیدونم چیکار کنم ازمایش هم داذم همه چی سالم الان هفته 26 هستم واقعا طاقت ندارم کسی بوده اینجوری بوده باشع
من چند روز قبل زایمان اینجور شدم. کهیر میزدم از شدت خارش خون میومد دکتر سنتی گفت بچه بزرگ شده به مجرا صفرا فشار میاره صفرا میره توی خون باعث خارش میشه. عرق کاسنی بخور و آب انار
انزیمم که آزمایش داذم خوب بود یه ماه پبس خارش داستم حساسیت هم نداشتم نمیدونم دیکه فقط دنبال یه راهی تاذهفته 30 خوب این بین یه ماه استراحت کنم دوباره بیاد واقعاا طاقتذفرساس برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ازمایش دادم سالم بودم فقط گفتن به جفت حساسیت دارم ولی دارو نمیدادن فقط همون سدر و ماست رو دکترم گفت بزن و گفت خنکی بخور تا ارومت کنه ولی همین که دخترم به دنیا اومد یهو خارشه ناپدید شد
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
اخه دکتر من میکه جفت حساسیت دونه میزنی که تو نزدی اونوقت یعنی انقدر زود شروع میشع واسع همه ماه اخره& ...
واسه منم دو ماه اخر بود ولی اول دونه نبود ببین انقد خارش شدید بود رو پاهام مخصوصن میخاروندم بعد دونه دونه میشد بعد یه جوری ملتهب و قرمز میشد که نگو شبا نمیتونستم بخوابم کاسنی میخوردم هندونه میخوردم تاثیر نداشت فقط سدر و ماست یکم بهترش میکرد
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘