2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۵ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 23 پست
بلعکس دخترای الان خیلی بی هوش و حواس ترن هرچی میریم جلو تر دخترا بیشتر وا میدن  منم انتظارشو ن ...

من خودمم با همسرم دوست بودم حالا همش میگه واسه تو خوب بود واسه من نه. ولی نمیبینه من چندسالم بود خودش چند شرایط همسر من چی بود شرایط این پسر چی

پر از خیال🙂‍↔️
از هیشکی حرف شنوی نداره؟ حرف شنوی اونجوری نه ها منظورم تاثیر کلام

هیچکس نمیدونه. بعد من وقتی همسر خودم بهم پیشنهاد داد گذاشتم کف دست مامانم هیچ چیز پنهونی نداشتم چون خیالم از بابت همسرم راحت بود فقط یکم باتاخیر به پدرم گفتم.

ولی اینو فقط من میدونم اونم اتفاقی

پر از خیال🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم با همسرم دوست بودم حالا همش میگه واسه تو خوب بود واسه من نه. ولی نمیبینه من چندسالم بود خود ...

متوجه ام الگو برداری بی جا 

ب نظرم شما دیگه هیچی نگو چون اینطور ک معلومه لج میکنه بدتر 

از پدرتون حساب نمیبره ؟

با پدرتون صحبت کنید براش توضیح بدید بهش بیشتر محبت کنن توی خونه و بگید چه اینده ای درانتظارشه یکن اب و تابشو بیشتر کنید که پدرتون وارد عمل بشه 

حتما بگید که اسمی از شما نبره علتشم بگید که چی جوابتو داده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دختر تو این دوره کم دیدم اینجوری بی عقلی کنه

ازش واقعا بعید بود طبق رفتارا و حرفاش واقعا بزرگتر از همسناش هست ولی این مورد رو درک نمیکنم ازش. از چشمم افتاده😓

میگم پسری که تا این سن حتی یه چی رو به سرانجام نرسونده مطمئن نیست.

کلی وقت داشته ولی هیچ

پر از خیال🙂‍↔️
هیچکس نمیدونه. بعد من وقتی همسر خودم بهم پیشنهاد داد گذاشتم کف دست مامانم هیچ چیز پنهونی نداشتم چون ...

مامانت آدم عاقلیه واکنشش نسبت به تو چی بود؟چون میگی کسی خبر نداره یه بزرگتر به نظرم بدونه بهتره خدایی نکرده چیزی شد بفهمن تو می‌دونستی میگن این بچه بود عقل نداشت تو چی

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

متوجه ام الگو برداری بی جا  ب نظرم شما دیگه هیچی نگو چون اینطور ک معلومه لج میکنه بدتر  ...

اصلا نمیشه به پدرم گفت چون توی این قضیه خیلی متعصبه.

ولی من گفتم اگه میخوای از الان اخر کارتو ببینی به بابا دوستم اینطور قضیه ای داره ببین چی جواب میگیری.

من الان ۲۷ سالمه از ۲۴ سالگی به قصد شناخت برای ازدواج با همسرم در ارتباط بودم تا ۶ ماه یه دوستت دارم نگفتم چون مطمئن نبودم همسرم منو خیلی دوس داشت.

ولی اینا بعد دوماه نشده قرار و لاو ....

پر از خیال🙂‍↔️
مامانت آدم عاقلیه واکنشش نسبت به تو چی بود؟چون میگی کسی خبر نداره یه بزرگتر به نظرم بدونه بهتره خدای ...

من واقعا عاقلانه عاشق شدم مامانم اولش یکم ترسید چون من بچه اول بودم و تجربه نداشت ولی وقتی از خصوصیاتش گفتم و حتی کارایی که برام انجام داده بود مامانمم متوجه شد ادم اوکیه.ولی این پسره هیچیش از خواهرم سرتر نیست.

من نمیگم ادم بدیه شایدم خوب باشه.ولی خب وقتی بهم نمیخورن؟!

پر از خیال🙂‍↔️
اصلا نمیشه به پدرم گفت چون توی این قضیه خیلی متعصبه. ولی من گفتم اگه میخوای از الان اخر کارتو ببینی ...

ببین ی چیزی بهت بگم اون اقا هرگزززز به خواستگاری خواهر شما نمیاد 

فقط مدتی با احساساتش بازی میکنه و لذت خودشو میبره 

به خواهرت بگو به اون اقا بگه بیان خواستگاری ببینن واکنششون چیه 

با لج بازی پیش نبرید از در مهربانی وارد بشید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ببین ی چیزی بهت بگم اون اقا هرگزززز به خواستگاری خواهر شما نمیاد  فقط مدتی با احساساتش بازی می ...

خودش میگه تو دخالت نکن اگه شکستیم باشه واسه منه نه تو😐

پر از خیال🙂‍↔️