2777
2789

مقدارو ضربدر قیمت طلا کن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو دوسه هفته1200ضرر؟😐😐

جوری حساب کرده انگارطلا گرمی ۴میلیون ‌سیصد بوده وتو ششصد وسی سوت خریدی

بعضی طلافروش ها خیلی نامردن 

فدای سرت دفعه دیگه خواستی بخری بیا تاپیک مدیریت مخارج‌بچه ها یا خودم بودم راهنماییت میکنیم که کلاه سرت نذارن

اینم اگه نیاز ضروری نداری نفروش یابا فاکتور ببر پیش خودش ببین روش میشه یه ذره طلا رو که ازخودش خریدی یک ودویست زیر قیمت ازت برداره

جوری حساب کرده انگارطلا گرمی ۴میلیون ‌سیصد بوده وتو ششصد وسی سوت خریدی بعضی طلافروش ها خیلی نامردن& ...

منم قبل اینک طلا گرون شه دستبند خریدم نزدیک ۷گرم ۱۹میلیون و خوردی ازم گرفت حس میکنم خیلییی زیاد گرفت

جوری حساب کرده انگارطلا گرمی ۴میلیون ‌سیصد بوده وتو ششصد وسی سوت خریدی بعضی طلافروش ها خیلی نامردن& ...

اخه اون روز طلا دو و پونصد بود چند جا هم قیمت گرفتم همینو گفتن

بعد گفتن طلای خام گرمی دو و پونصدایناس این میشه اینقدر

حالا نمیدونم چطور اینهمه گرون بهم انداخت

بعد چند روز قبلش یه گوشواره830سوت رو ازم1900 برداشتن

تیشه برداشت و زد به ریشه خودش 
منم قبل اینک طلا گرون شه دستبند خریدم نزدیک ۷گرم ۱۹میلیون و خوردی ازم گرفت حس میکنم خیلییی زیاد گرفت

برا شما گرمی ۲۷۰۰ افتاده باز معقوله چون‌بالاخره طلا اجرت وسود فروشنده هم‌روشه

اخه اون روز طلا دو و پونصد بود چند جا هم قیمت گرفتم همینو گفتن بعد گفتن طلای خام گرمی دو و پونصداین ...

اره عزیزم طلا هیچوقت ۴۳۰۰ رو‌ندیده هنوز

منظورم‌اینه اگه حساب کتاب کنی انگار با طلای گرمی ۴۳۰۰ شما۶۳۰ سوت طلا خریدی

اخه اون روز طلا دو و پونصد بود چند جا هم قیمت گرفتم همینو گفتن بعد گفتن طلای خام گرمی دو و پونصداین ...

نو خریدی؟اجرت نو خیلیه خب

•تا جُنون فاصِله ای نیست اَز اینجا کِ مَنم...!🤍