2777
2789
عنوان

گول نخورین🤗 و حقیقت محض جامعه ما

891 بازدید | 37 پست

هیچ وقتی مردی ک متاهل زن بچش ول نمیکنه ک دنبال شما بیاد شما فقط براش هوسین

هیچ وقت خانومای متاهل نرین سمت پسر مجرد پسرمجرد وقتی استفادش کرد ولتون میکنه زندگی شما نابودشس هیچ وقت گول مردا نخورید چون الان دیگه یک زن شوهر دار هستین فقط برا استفاده خودشون نزدیکتون میشن 

دخترای مجرد هیچ وقت گول پسر نخورین براش تن ب سیگار مشروب بدین هیچ وقت تمام پسرا یکی توزندگیشون دارن نفر دومیم برا خراب کردنش میخوان وقتی تورابطه رفتی مطمئن شو کسی توزندگیش نیس

تورابطه ای متاهلی  دوست اجتماعی جنس مخالف از زندگیت حذف کن ازهمین دوستا اجتماعی باعث خراب شدن خودتون زندگیتون میشن

از ادمای حاشیه ای ک فیلم بازی میکنن ما ادمای ساکتیم دور بشین تومنجلاب میندازنتون

هیچ وقت ب خاطر پسری فرار نکنید 

هیچ وقت بفکر خودکشی نباشین 

قوی باشین متعهد ب خودتون وقتی خودتون بخواین میشه جمله ای ک قران میگه از پس هرسختی بربیای اسونیم توش هست دروغ نگین حتی اگه جونتونم ازدست دادین  فرهنگ ب تحصیلات مدرک دانشگاهی  نیس فرهنگ یعنی تو درکت فهمت شعورت انسانیتت پس گول نخور توحقیقت جامعه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیبا بود 

ممنونم که انقدر فهمیده هستید و سعی میکنید گسترش بدید 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
زیبا بود  ممنونم که انقدر فهمیده هستید و سعی میکنید گسترش بدید

خواهش میکنم واقعا دلم گرفت واقعا باگریه نوشتم چون حقیقت و این حقیقت روح روان ادم بهم میریزه و دلم میسوزه جامعه ایران ایران ایرانی اینطور زندگی میکنن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خیلی ممنون از توصیه‌های ارزشمندتون. ولی حقیقتا خیلی وقته که این روش جواب نمیده.

بله ولی من انسانم بازهم میگم گول نخورن تاجایی ک واقعا انسانیت در اوج جامعه ایرانی رواج پیدا کنه تاسف ک ایران ایرانی اینطور زندگی میکنن

قرار گرفتن   بین  دوتا حلال /  زن و شوهر /  گناهه حتی فکر اینو بکنی که  فل ...

واقعا بعضیا موندم چجوری اینکار میکنن دلم گرفته گریم گرفته برای زنای سرزمینم برای دختراش برای پسرایی ک نمیتونن ازترس فساد ازدواج کنن

فقط دو خط اول تاپیکت ...کاری به بقیه ش ندارم   خاک عالم تو سر زن و مردایی که با وجود متاهل بودنشون میرن دنبال کثافت کاری و عیاشی خدا نابودشون کنه همیچن ادمای خیانت کارو کاش ی قانونی بود هر مردو زنی که خیانت میکنن زنده زنده چالشون کنن تا عبرت بشه برا همه 

بله ولی من انسانم بازهم میگم گول نخورن تاجایی ک واقعا انسانیت در اوج جامعه ایرانی رواج پیدا کنه تاسف ...

فقط ما ایرانی‌ها اینطور نیستیم. همه‌ی انسان‌ها دچار این خطاها و بی‌فکری ها میشند. مهم تربیت و فرهنگ خانواده‌ است.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

همش درست بود  ولی اینکه میگی به خودکشی فکر نکنم ، سخته زندگی واقعا دردناکه کاش صبح نشه

قوی باش این متن باگریه نوشتم چرا چون زندگی سخته و جونای ایرانم ب فکر خودکشین قوی باش بجنگ واسه خودت نزار بهت سخت بگیرن پیشرفت کنن لطفا من دل گرفتم میگم خواهش میکنم تلاش کن موفق شو

خواهش میکنم واقعا دلم گرفت واقعا باگریه نوشتم چون حقیقت و این حقیقت روح روان ادم بهم میریزه و دلم می ...

واقعیت جامعه در ایران لجن تر از اون چیزی یه که فکرمیکنیم 

مردمی که ب ظاهر به خدا ایمان دارن اما مرجع باورهاشون کشورهای غربی شده و الگو برداری میکنن متاسفانه اونم فقط این موارد و نه از نظر علم و تحصیل 

ریشه ی زندگی ی ما فرهنگ ما باورهامون از جای دیگری اومده ما اصالت داشتیم ...  هر روز زندگی های از هم پاشیده دختران و زنان افسرده بیشتر میشن 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
فقط دو خط اول تاپیکت ...کاری به بقیه ش ندارم   خاک عالم تو سر زن و مردایی که با وجود متاهل بودن ...

واقعا وقتی میبینم طلاق سر خیانت رو میکنم خدا میگم اسم ما اشرف مخلوقات نیست حق داشت شیطان بهمون سجده نکرد

فقط ما ایرانی‌ها اینطور نیستیم. همه‌ی انسان‌ها دچار این خطاها و بی‌فکری ها میشند. مهم تربیت و فرهنگ ...

درسته حرفت ولی ایرانی بحثش جداس ایرانی ک نامش توتاریخ درخشید حالا باید این فرهنگ ترویم بشه توش خیانت مثل اب خوردن بشه اما فرهنگ اصیل ایرانی پایمال