2777
2789
عنوان

گول نخورین🤗 و حقیقت محض جامعه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 37 پست
فقط ما ایرانی‌ها اینطور نیستیم. همه‌ی انسان‌ها دچار این خطاها و بی‌فکری ها میشند. مهم تربیت و فرهنگ ...

به نظر من توی شرایط الان که درش هستیم خانواده ها فقط 10 درصد ماجرا هستن شبکه های مجازی بچه هارو از همون سنین پایین با خودش درگیر کرده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چوبش رو میخورن  قطعا

فعلا راست راست راه میرن افتخار میکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا وقتی میبینم طلاق سر خیانت رو میکنم خدا میگم اسم ما اشرف مخلوقات نیست حق داشت شیطان بهمون سجده ...

دقیقا اکثرا بخاط همین خیانته زندگیها از هم میپاشه کاش تو همین دنیا خیانتکارا تقاصشو پس بدن 

واقعیت جامعه در ایران لجن تر از اون چیزی یه که فکرمیکنیم  مردمی که ب ظاهر به خدا ایمان دارن ام ...

دقیقا واقعا موندم این چی فرهنگی این چ کثافت کاری ک بهشم افتخار میکنن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
دقیقا اکثرا بخاط همین خیانته زندگیها از هم میپاشه کاش تو همین دنیا خیانتکارا تقاصشو پس بدن 

نمیدن اجی گردنشون کلفت تر میشه

به نظر من توی شرایط الان که درش هستیم خانواده ها فقط 10 درصد ماجرا هستن شبکه های مجازی بچه هارو از ه ...

متوجه‌ی منظورتون هستم.

با این حال فکر می‌کنم خانواده اولین و مهم‌ترین محل آموزش کودک هست. اگر اصول اخلاقی و تعادل رفتاری، داخل خانواده برقرار باشه، بچه میبینه و یاد میگیره.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

متوجه‌ی منظورتون هستم. با این حال فکر می‌کنم خانواده اولین و مهم‌ترین محل آموزش کودک هست. اگر اصول ...

این درسته اما خب قبول دارید که فقط درصد کمی اینطورن ؟بچه ها از شش سالگی دیگه عملا وارد جامعه میشن و روزانه با بچه های مختلفی صحبت و بازی میکنن نقش هم سن وسالا خیلی از نقش پدرومادر پررنگ تره 

یک پدرو مادر شاید بتونن فرزند خودشونو درست تربیت کنن اما کنترلی روی تربیت بچه های دیگه ندارن 

بچه های ابتدایی الان درمورد مسائلی صحبت میکنن که منو امثال شما توی بیست سالگی متوجه شدیم این بلوغ زود رس بهشون نه اجازه ی تحصیل خوب میده نه زندگی یه خوب 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

این درسته اما خب قبول دارید که فقط درصد کمی اینطورن ؟بچه ها از شش سالگی دیگه عنلا وارد جامعه میشن و ...

بله کاملا درست است.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

چقدر بارش حق بود  شنیدم و دیدم از دوستام و تاپیک یه عده

حق را انکس ک خدا شناسد میداند 

ناحق منکر ان عظمت خدا میشود 

واقعا ممنونم از این حرف های قشنگت  حقیقته  حقیقت تلخیه کاش هممون اینارو درک کنیم

گر بماند غم در دل

عذاب جان است 😢هی خدا

شعرتم زیباست😍❤ جهان به ادمای آگاهی مثل شما نیاز داره

زیبایی را زیبا رویان میبینند