2777
2789

نه همون با کنکور هم شهریه اش خیلی زیاده چه برسه اینجوری اگر هم همچین چیزی باشه خیلی خیلی پول زیادی میگیرن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پردیس میشه فک کنم اونم تای رتبه خاصی قبول میکنن تا 60هزار اینجا ها بود درست اطلاع ندارم 

شهریشم فوق العاده زیاده 

کلا پزشکی بدون کنکور اپلای کنی بری خارج بهتره تو ایتالیا رایگانه هزینه تحصیل فقط مدرک زبان داشته باشی مهم ترین عاملش و ی امتحان میگیرن ازت انچنانم مث کنکور سخت نیس کاراتو بکنی میتونی بری دوستم قبول نشد این کارو کرد رفت

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

کلا بدون شرط معدل وکنکور میشه همچین چیزی یانه

نمیدونم اما فکر نکنم حتی دانشگاه های بدون کنکور هم شرط معدل دارن 

شهریه هم من نمیدونم تازه میگن برا پرستاری آزاد که با کنکورم قبول شی حدودا ترمی 18 تومن هس شایدم بیشتر حالا شما فکر کن پردیس دیگه چقدره

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫