2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امشب ...

با دوستم بیرون بودیم بعد ساندویچ گرفتیم داشتیم میخوردیم ک من حواسم پرت شد پام خورد ب یه سنگه متوسط ک جلو پام بود 

وااااای ینی بین اون همه مغازه دار ابروم رف ، نمیدونم چم شد خودمم زدم زیر خنده😐😂

داشتم کیک سفارش میدم

خواستم تایپ کنم

اکلیل بپاشین روش

گفتم بشاشین روش 

😂🤦

فک کنم یارو‌ الانم داره میخنده😂😂

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

داشتم کیک سفارش میدم خواستم اکلیل بپاشین روش گفتم بشاشین روش  😂🤦 فک کنم یارو‌ الانم داره ...

وای خدا منفجر شدم از خنده بچه هام داره چشماشون گرم میشه بخوابن نمیتونم بلند بخندم  

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
وای خدا منفجر شدم از خنده بچه هام داره چشماشون گرم میشه بخوابن نمیتونم بلند بخندم    

بخند بخند😅😅

حیثیت نموند واسم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

مال خودم نیست مال دخترمه ولی من میگم. یک روز تو زنک هنرشون یکی از بچه ها میاد میگه مادر ... خفه شید  حالا مثلا ما دبیرستان امیدوار مشهد گزاشتیم که خوب باشه از لحاظ همه چی حالا 

این دختر ماهم میاد به یکی از دوستاش کن تو کلاسشون نیست میگه که فلانی سر کلاس اینو گفته بلندم میگه مدیر می‌شنوه  خلاصه به من زنگ زدن که بیاین مدرسه حالا موضوع رو که پست تلفن گفتن از پشت تلفن داشتن ریسه میرفتم 

من امروز رفتم دادسرا تهران دفتر خود دادستان بودم دفتردارش تلفن و گذاشت رو آیفون که به کسی زنگ بزنه منم تو چشم دادستان تهران نگاه کردم به جای صحبت خودم گفتم الو🤣🤣🤣🤣🤣بنده خدا هنگ کرد