2777
2789
عنوان

آقایون ب دندوناتون برسینننننننننننننننن ای بابا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 107 پست
شوهر من روزی سه بار. ب من که فقط شبا مسواک میزنم غر میزنه نخ دندون هم عضو ثابت انگشتاشه
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم حالم بد شد خخخخخخخ بخدا ی مهندس همکارمون هست دندون جلو نداره ...تعجب اور نیست؟؟؟؟طرف تحصیلکرده باسه مارک بپوشه خوشگل باشه اما همچین نقصی داشته باشه بهیچ وجه قابل تحمل نیست... اقا برو همین امروز دندون پزشکیییییییییی...اصلا حقوق این برجتو بده دندون پزشک ...قول میدم عشقت با جونو دل بوست کنه
مقیم درون خود...
وای وای مسواک مسواک زدن منو کشته واسه مسواک زدن دخترم یه بساطی دارم که نگو تا خمیر دندونو میریزم رو مسواکش میخوره و فرار میکنه کار هر روزشه دلمم نمیخواد بزور بغلش کنم و مسواکو بکشم به. این 10 دندون. کوچولوش
یه گل دارم دوستش دارم منتظر دومیشم
یه سری پسرا هم هستن قبل از قرار بسیوووور مسواک میزنند بعد از یک ماه! بسیار حمام میکنند لیف میکشند چسب موهایی که از یک ماه قبل رو کلشونه میشورن و خلاصه تمییز میکنند تا یک ماه بعدم با ادکلن و ادامس خودشون رو به قرار میرسونند و یک ماه که تموم شد میرن باز حموم! بعد کلی هم چس کلاس میان واسه دختره خبر ندارن خانواده پسره از بوی گند پا و دهنش فرارین بخداا دیدم که میگم
از یه جایی به بعد سخت ترین کار دنیا باور کردن آدمهاست.