2777
2789
بخدا زشته الان دیگه تو این دوره زمونه ... دندون باید تمیز سفید ردیف باشه...خرج کن براش... خیلی خانومها روشون نمیشه بگن اما اگه بدونین چ قرارا و رابطه ها بهمین دلیل بهم میخوره ...
مقیم درون خود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقاتونو تگ کنین دیروز دوستم رفته سر قرار همه چیه پسره اکی بود گفت دندوناش نات اکی...خورد تو پوزش...بر آن شدم زبون خانومها شمو ازین تریبون این مهم رو بگوششون برسونم
مقیم درون خود...
اه اه اه مگه میشه کسی چه مرد وچه زن مسواک نزنه دندونای زرد دهن بو گندو اااااااااااااااایییییییییی منخودم به شخصه دیدم یارو سه من ریشو پشم میزاره ادعای مسلمونیش میشه بعدم دندناش وبوی دهنش حال ادمو بهم میزنه یکی نیس بهشون بگ بابا دینمون دین تمیزیه پیامبرمون 1400 سال پیش مسواک میزده ولی الان فقط از دین وپیامبر ریش و نمازو حجابلشو فقط فهمیدیم
باورم نمیشه بچه ها؛شوهرمن خیلی رو دندان ودهان حساسه؛هررررشب مسواک میزنه
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین