2821
2789
عنوان

چقدر سخته تنهایی

141 بازدید | 18 پست

هیچکس تاحالا اندازه ی من تنهایی رو بغل نکرده ...

کاش فقط یک نفر بود که باهاش رک‌و راست بدون کم و کاست حرفامو بزنم 

اینجا سابقه ی شناسایی دارم نمیتونم هیچ زری بزنم...

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حقیقتا تنهایی تنهام 

مادر و پدر و برادر و خواهر دارما ، ولی بازم تنهام ، یه عالمه رفیق دارم ، ولی تنهام 

اونی که درون من داره له میشه تنهاست ، کسی نمیشناستش، همه اون روی خندون و شیطون و بچه گونه رو میبینن 

یعنی حقیقتا تنهایی تنهام  مادر و پدر و برادر و خواهر دارما ، ولی بازم تنهام ، یه عالمه رفیق ...

وای منی 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

خودتو بغل کن😢

جدی میگم

بغلش کن

حرفاتو به خودت بگو

چون اون خیلی خوب درکت میکنه

با کودک درونت دوست شو

تنهایی فرصت خوبیه برای پیدا کردن کودک درونت

‏کسانی که تاریخ را نمیخوانند محکوم به تکرار آن هستند. کسانی که تاریخ را میخوانند نه تنها محکوم به تکرار آن هستند بلکه خیلی هم حرص میخورن بدبختا😑 کاربری دست دوتا خواهره👭 هرچه 🪓 زدند مرا 🩹 نشد 🌱 شد 🙂☺️🙃

یعنی حقیقتا تنهایی تنهام  مادر و پدر و برادر و خواهر دارما ، ولی بازم تنهام ، یه عالمه رفیق ...

فکر نمیکردم کسی مثل من وجود داشته باشه🥲

الــهـــی بــه امــیــد تــو♥ خدایا چشم بستم به درگاهت میدونم ناامیدم نمیکنی
خودتو بغل کن😢 جدی میگم بغلش کن حرفاتو به خودت بگو چون اون خیلی خوب درکت میکنه با کودک درونت دو ...

نمیشه بخدا ، گاهی کم‌میارم