2777
2789

آنلاین شاپ دارم تا الان خدا تومن خرجش کردم چقدر وسایل خریدم چقدر چیز میز . شب و روز واسش تلاش میکنم خرج میکنم هیچ فروشی ندارم هیچی . 

اوایل خیلی کارامو به فامیلا و خانوادم مجانی دادم سر رودروایسی که روم نمیشد ازشون پول بگیرم و می‌گفت نه قابل نداره و نمیگرفتم بعدشم که مشتری هام خیلی تک و توک. 

حالا ماه قبل واسه یلدا رفتم چهار تومن فقط وسیله خریدم یک ماه بکوب نشستم فقط ساختم شاید مشتری پیدا بشه کلا این دو هفته فقط ۲۳۰ فروختم اونم به خواهرام 

دیگه اصلا هیچ فروشی نداشتم افسرده شدم یعنی ...

بعد اینو بگم آنقدر که احمق و خرم یکی از فالورام استوریمو ریپ زد و کلی از کارام تعریف کرد منم خر ذوق شدم بعد پرسید قیمتش چنده که بخره منم که جوگیر شده بودم گفتم نه قابل نداره ادرستو بده واست بفرستم گفت نه و فلان ولی از من اصرار از اون انکار آخرم ادرسشو داد و کلی تشکر کرد.

قراره یک چیزی هم روش بزارم هزینه پست بدم واسش بفرستم گفتم بعده یلدا میرسه گفت عیب نداره.

منم مثل خرررررر پشیمونم خر واقعیم من 

آخه بگو گاوووووو تو که چهار تومن وسیله خریدی واسه یلدا فقط ۲۰۰ فروختی این بذل و بخشش کردنت چیه 

چرا من آنقدر ساده ام و عقده محبت دارم که با کوچیک ترین تعریفی جنسمو دادم رفت حالا هم جنس و پول هم هزینه پست هم این همه راه رفتن به اداره پست واسه کسی که اصلاااا نمی‌شناسم فقط همو فالو داریم و تعامل میکنیم بدون چهره هم هست حتی اسمش هم نمی‌دونم فقط اسم پیجش دیدم 

ای بابا اینجوری که کاسبی نمیشه شما خیلی رودروایسی داری با مردم 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل خرررررر پشیمونم خر واقعیم من  آخه بگو گاوووووو تو که چهار تومن وسیله خریدی واسه یلدا ف ...

نفرست ولش کن بلاکش کن اینجوری فقط ضرر داری اون طرف به ریشت میخنده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

آنلاین شاپ زدی مجانی جنس بفروشی😐😐😐😐🤐

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

با این اخلاقت این چه شغلیه انتخاب کردی 

بعد چرا بدون دیدن دوره ادمینی آنلاین شاپ زدی؟ کسی که پیج میزنه برا کسب درآمد یا خودش باید ادمینی بلد باشه یا ادمین استخدام کنه وقتی بلد نباشی بایدم فروش نداشته باشی 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
منم مثل خرررررر پشیمونم خر واقعیم من  آخه بگو گاوووووو تو که چهار تومن وسیله خریدی واسه یلدا ف ...

کم داری عین خودم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چی بگم...خودت فهمیدی خیلی ساده ای دیگه😐این چه کاریه دخارجان رودر بایسی ینی چی اصن؟؟؟ مجانی کارو دادی رفت؟دیوانه ای مگههههههه...همین کارارو میکنی فروش نداریبابا ارزش کارتو ببر بالا