2777
2789
عنوان

واسه گزینش دانشگاه ثبت نام کردم 🙂

317 بازدید | 32 پست

من تو دبیرستان درسامو خوب نخوندم نمره هم افتضاح 

دانشگاه امام صادق هم همه ی این نمره هارو میخواست😄🙂

کلی نمره ی خوبو ول نمیکنن منو پذیرش کنن که🙂🙃

کاش میشد زمانو به عقب برگردوند 

حیف...

لطفا اگه مخالفی یا توهین میخوای کنی پست نزار 

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭

دانشگاه امام صادق چیه من می خواستم بزنم نزدم بعد چکاره میشی؟ من تجربیم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زیر ۲۴ هستی فرهنگیان بده ممکنه قبول شی

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

ی دانشگاه غیر انتفاعیه  رشته های مختلف داره

معدل نهایی میخوان یا معدل دیپلم؟

من میخوام برم پیام نور نمیدونی کی ثبت نامی میاد و معدل دیپلم میخوان یا نهایی؟

سبز میشوم در اوج آ 
ی دانشگاه غیر انتفاعیه  رشته های مختلف داره

پزشکیم داره  پرستاری چی وای کاش زودتر گفتن بودی 

فرهنگیان هم ثبت نام کردم بین این دو تا دانشگاه یکیو میخوام

فرهنگیان بخون از الان قبولی اونجا خیلی به معدل گیر نمیدن بیشتر درصد و مصاحبه مهمه

دانشگاه سطح بالاییه به روحیاتم میخوره

سطح بالاتر از دانشگاه تهران ، بهشتی و علامه نیست 

اما اگه خیلی علاقه داری پیگیری کن شاید با ترمیم معدل اوکی شه یا با کنکور بشه جبرانش کرد

در مسیر... 🌱
معدل نهایی میخوان یا معدل دیپلم؟ من میخوام برم پیام نور نمیدونی کی ثبت نامی میاد و معدل دیپلم میخوا ...

این دانشگاه معدل دهمو دوازدهمو خواست 

پیام نور چیه ثبت نامش جداست؟میشه ی توضیحی بدی

کاربری دست دو نفره ، ما دو تا دوست جون جونی👭