2777
2789
عنوان

سونو واژینال

127 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من امروز طبق سونو واژینال شش هفته و دو روزم بود اول میخواستم بپرسم سونو واژینال خطر داره و اینکه متاسفانه صدای قلب رو که انقد ذوقشو داشتم رو نشنیدم و گفت نمیشه هفته چهارده میتونی بشنوی اما خب طبق مانیتور گفت قلبش تشکیل شده 

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

منم ۶هفته و دورزو بودم که سونو واژینال شده ‌‌‌‌نه خطر ندارع چون بچه خیلی کوچولو توی سونو شکمی نشون نمی‌ده ،برای همه واژینال انجام میده .ایشالا دیگه از بعدش همش شکمیه .بعدش صدای قلب رو که نمیشه الان شنید فشار میاد به بچه ‌.صدای قلب توی سونو سلامت ایشالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ده هفته هستم دیروز رفتم برای نوبت سونو ان تی،مه دکتر باز سونو کرد شکمی و معلوم بود راحت .ولی دستگاهش داپلر نبود و صدای قلب پخش نشد ،ایشالا برای ۱۶ دی برام سونو آن تی گذاشته 

منم ۶هفته و دورزو بودم که سونو واژینال شده ‌‌‌‌نه خطر ندارع چون بچه خیلی کوچولو توی سونو شکمی نشون ن ...

اها من فکر کردم حوصله ش نشده صدای قلب رو پخش کنه😅

قلبش تشکیل شده اما صداشو برام نذاشت که بشنوم

قلب تشکیل میشه ولی صداشو نمی‌ذارن برات آخه ضعیفه بچه. معنیش این نیست که دکتر بی سواده یا قلب بچه مشکل داره.برا هیچکس توی هفته پایین صدا پخش نمیکنن.

من الان ده هفته هستم دیروز رفتم برای نوبت سونو ان تی،مه دکتر باز سونو کرد شکمی و معلوم بود راحت .ولی ...

پس شما هم هنوز صدای قلب رو نشنیدی؟فکر میکنم شنسدنش خیلی حس خوبی داشته باشه

اها من فکر کردم حوصله ش نشده صدای قلب رو پخش کنه😅

شما انشالا  هفته ۱۰ برو دکتر که برات تاریخ سونو ان تی بزنه ،دیکه هم تا اون موقع نیازی به سونو نیس .نه خودتو اذیت کن نه اون وروجکو. 

ایشالا بسلامتی دنیا بیاد

پس شما هم هنوز صدای قلب رو نشنیدی؟فکر میکنم شنسدنش خیلی حس خوبی داشته باشه

من توی خواب شنیدم صداشو ،از ذوق داشتم می مردم ،اینقد حس خوبی بود که نگو .دارم لحظه شماری میکنم برای سونو سلامت

من توی خواب شنیدم صداشو ،از ذوق داشتم می مردم ،اینقد حس خوبی بود که نگو .دارم لحظه شماری میکنم برای ...

توی خواب چطوری شنیدی؟؟؟