2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم خواهرش چی گفته !

590 بازدید | 39 پست

توی تاپیک قبلیم نوشتم چی شده.

خلاصه ش اینکه توی مهمونی چند شب پیش خونه‌ی خواهر شوهرم، خواهر شوهرم گفت من بی حیا ام که چنین لباسی پوشیدم جلوی شوهر و پسرش. 

حالا لباسم چی بود؟ شلوار چرم بوت‌کات، شومیز سفید داخل شلوار و یه کمربند.

به شوهرم گفتم امروز که خواهرش چی گفته. شوهرم از دست خواهرش عصبانی شد. می‌خواست بخش زنگ بزنه.

ولی من نذاشتم. فقط بهش گفتم که بدونه.

به نظرتون کار درستی کردم نذاشتم شوهرم زنگ بزنه به خواهرش؟ یا باید می ذاشتم زنگ بزنه بهش تذکر بده؟ 

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اولین بارشه بیخیال فعلا مهم نباشه برات اما اکه تکرار کرد ب نظرم ی تذکر جدی بش بدین 

اولین بارشه

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

کار خوبی کردی نزاشتی شوهرت تماس بگیره

سعی کن یکی دو بار اول خودت محترمانه جوابش رو بدی که تکرار نکنه. اگه تکرار کرد این سری بسپار به شوهرت 

که خواهرشوهرت متوجه بشه شوهرت پشتت هست

عذرمیخوام ازاینکه میگم منم بودم از طرزلباس پوشیدنت جلوی شوهرم ناراحت میشدم

آخه چرا؟ 😢 به نظر خودم خیلی ساده و سنگین لباس پوشیده بودم که 🥺

خودت همونجا از خجالتش در میومدی شوهرتم زنگ میزد دیگه از این چرندیات نگه

من بهش گفتم این چه طرز حرف زدنه حرمت خودتون رو نگه دارید و دیگه بهش نگاه نکردم. بعدشم به شوهرم گفتم قبل شام بریم. 

هرکی هرچی دوس داره میتونه بپوشه اما شاید چون شلوار چرم بوت کات از رون چسبیده هس و بدن رو به نمایش م ...

دقیقا ب نظر منم هر شلوار دیگه ای بود اشکال نداشت ولی این شلوار خیلی باسنو تو چشم میذاره فک کنم

بیخچال پس اگه باز تکرار  کرد جدی تذکر بدین  پوشش توعه اگه پسر و شوهرش ناراحتن میتونن نگاه ...

پسر و شوهرش خیلی خوبن 

شوهرش جای پدرمه اصلا این طوری آدمی نیست

اینا رو از مغز خودش در میاره