2777
2789
عنوان

خوشبحال اونایی که بیبی فیسن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست

اصلا اصلا اصلا ناشکری نکن دور از جون خدا بلای بدتری سرت میاره

تجربه دیدم ک دارم بهت میگم 

اون جوان و نوجوان بیچاره ای ک درگیر بیماری ها صعب العلاج و بد هستن و دارن ب سختی زندگی هاشون رو میگذرونن! اونا گناه کردن 

اینهمه معلول ، تروخدا ناشکری نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یکی مثل من جز زخم زبون چیزی نشده.. وا توچرا بزرگ نمیشی.. چقد کوچولو موندی.. ووی واقعن بیست سالته.. وای خدا چقد ریزه ای بهت نمیخوره وزدواج کرده باشه وووو

کاش یکم هیکلم گنده تر بود

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚