2777
2789

بچه ها یه فا لگیری هست دوستام همیشه تو همه ی کارا ازش سوال میکنن

من از این خانومه پرسیدم برا کسی که باهاش در ارتباطم و حرف میزنیم بهم گفتش که ولش کن قطعا بهت آسیب میزنه🙄🙄

شما به فا ل اعتقاد دارین؟ کسی خودش میتونه فا ل بگیره؟

(نمیخوام مشخصات زنه رو بدم خیلیم دیر جواب میده و از حوصلتون خارج میشه) و خیلیا اعتقادی ندارن اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه کسی می‌شناسی ک خوبه بگیر .ولی اگه اون خانمه کارش خوبه گفت بدردت نمیخوره بیخیال شو پس بعدی هم ...

نه نمیشناسم یکی دیگه رو

چون ک الکی پول میگیرن خیلیا و مسخره تحویل میدن

آخه بعضیا میگن خییلی درست میاد که

پس یه سوال ازت میپرسم تو حاضری فقط بخاطر حرف یه فالگیر از کسی که دوستش داری بگذری؟مطمئنا اینکار نمیکنی پس بهتره خودت تصمیم بگیری ببینی آینده ای داری باهاش یا نه

پس یه سوال ازت میپرسم تو حاضری فقط بخاطر حرف یه فالگیر از کسی که دوستش داری بگذری؟مطمئنا اینکار نمیک ...

نه ولی اگه وقایعو بهم بگه ببینم درستن و دونفر بهم بگن شاید آره

من بلد نیستم یکی از آشنا هامون میگیره لامصب عالیه خیلی از حرف هاش درست درمیاد  معرفی نمیکنم فق ...

آشناها از زندگیت شاید خبر دارن دیگه😅😅

آره ممنوعه اینجا منم نمیدونستم😬😬❤️❤️