2777
2789

با فالو داشتن جنس مخالف همسرتون مشکلی ندارین؟

من خودم خیلی بدم میاد و میخوام بهش بگم که بره آنفالو کنه.

ولی تازه دوستم میگه همه اینجورین

بااینکه خودم اصلا اینجور نیستم و پیجم قفل و درخواست هیچ اقایی رو قبول نمیکنم و رد میکنم و هیچ مردی رو فالو ندارم.

و ترجیحا دوست دارم خودشم مثل من باشه.

بنظرتون بهش بگم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر من اوایل اون زنای لختو دنبال میکرد+بلاگرای معروف مثل دنیا جهانبختو نیلی افشارو و‌...

رک و روراست بهش گفتم این جند   ه هارو دیگه دنبال نکن خوشم نمیاد وگرنه به مشکل برمیخوریم اونم همرو انفالو کرد 

...

ی ضرب المثل هست میگه از هرچه بدت میاد سرت میاد

وقتی چیزی نیس پس بیخیال حساس نباش

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

همسر من اوایل اون زنای لختو دنبال میکرد+بلاگرای معروف مثل دنیا جهانبختو نیلی افشارو و‌... رک و رورا ...

نه اینارو فالو نداره

ولی دختر فالو داره اونم خیلی زیاد بنظرم ازش بخوام رمز پیجشو بهم بده و خودم انفالو کنم

یه آقایی تو فامیل ما اِمِل رو فالو داره.من حس خوبی نگرفتم از این کارش.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊

شوهر من چند تا پیج داره والا تو هر پیجی میرم جنس مخالف میبینم فالو کرده 

حساس نشو 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁