2777
2789

من یه جاری کوچک دارم .از روز اول بنا رو بر ناسازگاری با من گذاشته 

سال اول ازدواج سر بارداری ش خود به خود قهر کرد .منو محل نداد حرف نزد .منم ول کردم .پیگیر نشدم .تا ما رفتیم سفر .برادر شوهر بزرگم گفت به جاری که زنگ بزنید و تقصیر تو بود .اونا زنگ زدن .منم گفتم باشه بذار اینبار بگذرم 

شد سال بعد رفتن سفر این جاری و شوهرش .من زنگ زدم حال احوال کنم گوشی رو م قطع کردن و گفتن زنگ نزده 

من یک سال قطع رابطه بودم .رفتار غلط هم داشت مثل اینکه به من چای تعارف نکرد و اینا 

تا اینکه خودشون شیرینی گرفتن اومدن خونه ما

منم به احترام حرف برادرشوهر بزرگم هیچی نگفتم 

چند روز پیش من رفتم خونه پدر شوهرم نشستن کنار بخاری .بعد این جاری کوچک و شوهرش اومدن نشستن پیش من 

ده دقیقه بعد من چای خوردم چون بارانی تنم بود و هم شوهرم داشت با برادرش دعوا می کرد رفتم نشستم پیشش که بگم بحث نکن .دخترم هم رو مبل دراز کشیده بود .مبل ها جهیزیه جاری ه تو خونه پدر شوهرم زندگی می کنه .رفتم ببینم دخترم نکنه اسهال کنه رو مبل 

چون برون روی داشت .خودشون هم می دونند 

بعد رفتن من این جاری الکی گفته من می خواستم باهاش حرف بزنم پاشده رفته .غرور من خورد شده و از این حرفا

بعد که حرفا منم برادرشوهر بزرگم شنید حق و به من داد 

من دیشب نمی رفتم خونه پدر شوهر 

به زور منو برد خونه پدر شوهرم 

بعد جاری کوچک از در اومد با من دست نداد 

موقع رفتن من به برادرشوهرم تو کوچه گفتم که دیدید .اون انگار دنبال بهانه هست برای قطع رابطه و شما اجازه می دید راحت به من توهین کنه 

بعد ما رفتیم خونه 

گویا بعد ما برادرشوهربزرگ زنگ زده به پدرشوهرم که جاری کوچک رفتارش غلط ه و توهین از طرف اونه .اگه دوباره قطع رابطه باشه من پیش قدم نمیشم 

بعد اون هم جاری اینا گویا بحث کردن 

من فقط از شوهرم شنیدم که گفت بحث شون شده

الان من قصد دارم نرم خونه پدرشوهر 

از طرفی یلدا رو چیکار کنم 

شوهرم هم آدم درست درمون نیست که بگه آره تقصیر جاری ه

بعد رفتن من این جاری الکی گفته من می خواستم باهاش حرف بزنم پاشده رفته .غرور من خورد شده و از این حرف ...

عزیزم جمله آخر هر راهکاری رو نابود میکنه، چون شوهر که پشت آدم نباشه هیچ کاری نمیشه کرد. ولی با این حال خوبه که تا الان چند سری تونستی قطع رابطه کنی. من که باید تمام بی احترامی هاش رو به جون میخریدم و میرفتم خونه مادرشوهر و ریخت نحس دختره رو تحمل میکردم و همیشه هم از چشم شوهرم مقصر بودم که چرا ناراحت میشم از کاری دختره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون صبر بده. من جاری ندارم

عزیزم جاری خر کی باشه وقتی شوهر پشت آدم باشه. مهم بالغانه و حمایتگرانه رفتار کردن شوهره که مال من نیست متاسفانه. اگر اون دلمو گرم میکرد و فقط درکم میکرد، رفتار بقیه هیچ ارزش و ناراحتی‌ای برام نداشت😔