2777
2789

سیاره مرکوری (عطارد) از وقتی برگشتی شده واقعا اتفاقای عجیب غریبم زیاد شده

تو این مدت اگر که: 

رو شدن حقایق و پشت پرده آدم ها

افتادن نقاب ها 

اختلال اینترنت و نمیدونم گم شدن مدارکی چیزی یا گره تو کارای اداری 

شوک شدن تو روابط و سفر یا بهم خوردن برنامه ها 

و پی بردن به ضعف هاتون یا نشستن و بررسی کردن عواملی که تو این مدت پیش اومده  و مرور کردنشون و ریختن برنامه جدید و....

کدوم شونو تجربه کردید؟  تقریبا میتونم بگم همشو تجربه کردم جز گم شدن مدارک و سفر 

البته بماند که انرژی بخشش هم میده 

مثلا با خودمون شاید فکر کنیم که بهتره ببخشیم و بگذریم بخاطر ارامش خودمون و رها کنیم همه این موارد رو

خلاصه بدونید که این روزا عادیه این موارد

امیدوارم که بگذره

راستی تا 13 دی جراحی زیبایی و کارای زیبایی و دکوراسیون و کلا هرچی مربوط به زیبایی هست انجام ندید 

چون مطالعات استرولوژی دارم از وضعیت اسمان هر روز برا همون گفتم به شمام بگم که اگاه بشید عزیزانم

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی در قرن ۲۱ هنوز از خرافات رنج میبری 

وقتی اینترنت و گوشی دستته ولی به خودت زحمت یه سرچ هم راجب علم نجوم و استرولوژی نمیدی و فقط میخوای یه چیزی بنویسی و بری ...

خرافه ست شما شرکت نکن دعوت نامه نمیفرستم بابت تاپیکهام

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

منطقیه که من چیزی متوجه نشم؟!

بله برا منم اوایل گنگ بود

دیگه یه مدت هر روز مطالعه کردم تازه تازه دارم متوجه میشم چی به چیه...

بله برا منم اوایل گنگ بود دیگه یه مدت هر روز مطالعه کردم تازه تازه دارم متوجه میشم چی به چیه...

عزیزم میخام ب یکی برگشت داشته باشم  بعد مدتها کات پیام بدم بهش بنظرت تو چ روزی انجام بدم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
هوووفففف، به همه این احوالات باید ماه کامل و چمیدونم قمر در عقرب و اینارو هم اضافه کرد😅

اره واقعا

این ماه نو هفته گذشته هم کم پیش آمد نداشت... 

البته من شنیدم قمر در عقرب دیگه انرژی منفی ای نداره! چون وارد عصر اکواریوس شدیم

فقط سطح انرژی تو اون روزها بالاست یعنی کاری کنیم میتونه به لحاظ نتیجه پررنگ تر از وقت های دیگه باشه... حالا چه مثبت یا چه منفی

خوب به فرض سرچ کردیم  اینها علم نیست حتی شبه علم هم نیست

ماهم اصراری نداریم شما سرچ بزنی 

باور کنی 

یا نکنی 

بهرحال مختاری 

درنهایت میتونی تاپیک رو ترک کنی که از همه شون گزینه ساده تریه

عزیزم میخام ب یکی برگشت داشته باشم  بعد مدتها کات پیام بدم بهش بنظرت تو چ روزی انجام بدم

بنظرم اصلا پیام نده و فراموش کن 

رابطه ای که کات شده عزیزم رابطه کارمایی بوده

رابطه کارمایی هم یعنی باید درس بگیری و رها کنی 

اگه برگردی تو یه چرخه تکراری گیر میکنی و از طرفی هم حرمت نفست خدشه دار میشه

انرژی اقایون باید انرژی تعقیب کننده باشه که یک انرژی مردانه ست متناسب با غریضه اونها

و اگر شما الان بری سراغ شون جای انرژی زنانه، انرژی مردانه رو تو خودت اکتیو میکنه و نتیجه اش چیزی جز تعقیب و گریز نخواهد بود

البته اگر طرف مقابل اقا باشه ها... شایدم خانم باشه چون شما نگفتید جنسیتشونو

بنظرم اصلا پیام نده و فراموش کن  رابطه ای که کات شده عزیزم رابطه کارمایی بوده رابطه کارمایی ه ...

بله آقا هستت.. چقدر قشنگ گفتی قانع شدم ..پیام نمیدم پس.  ممنون ازت.. ترخدا یه تاپیک بزن این چیزارو یادمون بده 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم
بله آقا هستت.. چقدر قشنگ گفتی قانع شدم ..پیام نمیدم پس.  ممنون ازت.. ترخدا یه تاپیک بزن این چیز ...

خواهش میکنم عزیزم

قبلا زیاد تاپیک زدم

البته راجب انرژی مردانه و زنانه توضیح ندادم چون همینشم میبینید که اکثرا مسخره میکنن و اصلا قبول ندارن!