2777
2789
عنوان

از همسرم یکساله جدا شدم رفته شکایت کرده ماشینشو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 55 پست
خب گلم هبه قابلیت رجوع داره و اگه تلف شده باشه به میزان اون پول میخوان ازش  ماشینو نه ولی پولش ...

خیر گل

هبه با ۴ شرط غیرقابل برگشته

اصل مال فروخته شده باشه

اصل مال دچار تغییر شده باشه

یکی از دو طرف هبه مرده باشن

هبه از طرف پدر به فرزند باشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
مهریه اصن نگرفتم بخشیدم حق طلاق گرفتم 😔😔

زمان خرید مبلغ خرید ماشین از حساب شما کم شده؟؟

اگه نه از حساب شوهرت بوده الان راحت میتونه بگیره ازت

چون شما هیچ مدرکی ندارید ثابت کنه هدیه بوده یا خودش داده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بعنوان مهر بخشید بایت مدرک داشته باشه .. یادمه ی خانمی گفتن بچشون بجای مهریه برداشتن ..ولی متاس ...

درسته موضوع مهر فرق میکنه

من گفتم اگر هبه بوده با فروشش دیگه نمیتونه پس بگیره ازش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اگه بعنوان مهر بخشید بایت مدرک داشته باشه .. یادمه ی خانمی گفتن بچشون بجای مهریه برداشتن ..ولی متاس ...

نه اصلا تو گیر و دار طلاق نبودیم

یکی از روزای خوبمون خودش برد به نامم کرد...

نه همسرم خودش داده بود

پسدیگه تموم ...دیگه باید بی خیال ماشین بشی

میدونم حق این همه سال زندگی مشترک بوده شایدم حلال باشه برات ولی متاسفانه قانون اینو قبول نمیکنه ..

اگه لج کنی ندی بهش ممکنه برات پرونده کلاهبرداری درست کنه ..

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ماشینتونو شوهرتون خریدن براتون ؟  مهریه چجور پرداخت کردن ؟ چون اگه مهریه شمارو داده باشن میتو ...

نه بخدا هیچی نگرفتم ازاش ماشینم که میگم یه پراید مدل۸۰چهل تومنی بود

قبلا

من حقوق نخواندم، ولی میدونم چیزی را هدیه کردن یعنی در قبال انتقال قانونی اش پولی رد و بدل نشده را با شرایطی میشه پس گرفت، اگر مهريه اتون را هم گرفتید که هیچ ، وگرنه میتونید باهاش به سازش برسید در قبال مهريه بردارید

مرسی قربونت برم ایشالا همینی که میگی باشه😔

توکل به خدا

اگه دلت قرص نیست به حرف یکی تو نی نی سایت بهت حق میدم

تو دیوار به وکیلایی که آگهی کردن بزنگ

اصل داستان رو بهشون بگو، بگو میخوام ببینم آیا هبه هست؟ و اگر شما این پرونده رو بگیرید چند میگیرید

اینجوری یه چیز کلی بهت میگن و ذهنت روشن میشه

اگه قیمت خوب بود میتونی باهاشون قرارداد کنی

پرونده سختی نیست کارت

نه بخدا هیچی نگرفتم ازاش ماشینم که میگم یه پراید مدل۸۰چهل تومنی بود

😑چه شوهر بیشعوری ببخشیدا 

هیچ کار نمیتونه کنه ولش کن🙄

والله دایی من ازدواج کرد زیر یکسال طلاق داد هم خونه داد به زنش هم یه مغازه و نمیدونم چقد هم پول🙈میگفت زنه گناه داره بزار محتاج نشه

البته وضعشم خوبه داییم ولی خدایی با اینکه میگفت دوسش ندارم ولی دمش گرم🙈

توکل به خدا اگه دلت قرص نیست به حرف یکی تو نی نی سایت بهت حق میدم تو دیوار به ویلایی که آگهی کردن ...

یه وکیل کف ۲۰تومن میگیرم بخام این پول و بدم که میدم به خود گشنش دیگه