2777
2789
عنوان

از همسرم یکساله جدا شدم رفته شکایت کرده ماشینشو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 55 پست
ماشینتونو شوهرتون خریدن براتون ؟  مهریه چجور پرداخت کردن ؟ چون اگه مهریه شمارو داده باشن میتو ...

ن بابا نمیتونه بگیره چون هبه هست،حتی طلاهایی ک گرفته 

ماشین و چون ب نام زده ک هیچوقت نمیتونه بگیره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
مطمئنی عزیزم؟؟؟ شنبه دادگاه من برم چی بگم چیکار باید بکنم اصن

بگو بخشید بهم

الانم من ماه‌هاست فروختم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن وقتی ب اسم شما باشه هیچ غلطی نمیتونه بکنه کثافت

اگه ب عنوان مهر بر نداشتن میتونه پس بگیرع

اگه هدیه داده باشه پس گرفتنیه

چون نبلغی بابتش پرداخت نشده

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
وقتی زده به نامت اگر عوض مهریه نبوده هبه هست هبه وقتی اصل مال از بین رفته باشه (مثل ماشین که شما فر ...

خب گلم هبه قابلیت رجوع داره و اگه تلف شده باشه به میزان اون پول میخوان ازش 

ماشینو نه ولی پولشو که میتونن درخواست کنن از خانم

مطمئنی عزیزم؟؟؟ شنبه دادگاه من برم چی بگم چیکار باید بکنم اصن

ماشین و ب نام شما زده درواقع به نوعی میشه هبه (اگر ب عنوان بدهی یا مهریه نبوده).... ایشون احتمالا درخواست رجوع مال داده ک اونم شرایطی داره و وقتی شما فروختیش نمیتونه پس بگیره

قبل‌شکایت فروختی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگه ب عنوان مهر بر نداشتن میتونه پس بگیرع اگه هدیه داده باشه پس گرفتنیه چون نبلغی بابتش پرداخت نشد ...

پس چطور میگن طلاها بعد از عقد مال خانم هست و شوهر نمیتونه پس بگیره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اگر ماشین دستت بود میتونست پس بگیره،ولی چون توهم زدی به اسم کس دیگه و فدوختیش نمیتونه پس بگیره شکایت ...

پولشو نمیتونه بگیره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حرف الکی و شایعه هست .

انگار تلویزیون هم یه مستندی با همین موضوع داشته آخه.

یعنی من اشتباه میکنم؟

بگو بخشید بهم الانم من ماه‌هاست فروختم

اگه بعنوان مهر بخشید بایت مدرک داشته باشه ..

یادمه ی خانمی گفتن بچشون بجای مهریه برداشتن ..ولی متاسفانه چون ثبت نکردن این حرفو و خانم مهر بخشید بچشو برد..بعد پدتی آقا بچشو پی گرفت ..دوباره رفتن دادگاه ..آقای قاضی گفته ب خانم که مدرکی داری اثبات کنه شما بچتون جای مهریه برداشتین ..گفت ن خودش گفت..قاضی گفت اگر در قبال مهریه کاری انجام بشه باید ثبت بشه تو دفتر خونه ..باید نوشته بشه ..

پس چطور میگن طلاها بعد از عقد مال خانم هست و شوهر نمیتونه پس بگیره؟

در صورتی ک فاکتور خرید داشته باشه،آقا میتونه پس بگیره.بدون فاکتور خیر