مطمئنی عزیزم؟؟؟ شنبه دادگاه من برم چی بگم چیکار باید بکنم اصن
بگو بخشید بهم
الانم من ماههاست فروختم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمئنی عزیزم؟؟؟ شنبه دادگاه من برم چی بگم چیکار باید بکنم اصن
ماشین و ب نام شما زده درواقع به نوعی میشه هبه (اگر ب عنوان بدهی یا مهریه نبوده).... ایشون احتمالا درخواست رجوع مال داده ک اونم شرایطی داره و وقتی شما فروختیش نمیتونه پس بگیره
قبلشکایت فروختی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یادمه ی خانمی گفتن بچشون بجای مهریه برداشتن ..ولی متاسفانه چون ثبت نکردن این حرفو و خانم مهر بخشید بچشو برد..بعد پدتی آقا بچشو پی گرفت ..دوباره رفتن دادگاه ..آقای قاضی گفته ب خانم که مدرکی داری اثبات کنه شما بچتون جای مهریه برداشتین ..گفت ن خودش گفت..قاضی گفت اگر در قبال مهریه کاری انجام بشه باید ثبت بشه تو دفتر خونه ..باید نوشته بشه ..