2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه عروسی یماه میزارم بعدم میکنم چیه بابا حیف نخونا خودمون نباشه تا پلاسیک مصنوعی 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

نمیدونم تصورتون چیه ولی به بهداشتمون لطمه ای نمیزنه😐وقتیم آدم عادت کنه سخت نیست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ناخنای من اصلا سالم نمی مونه فوری میشکنه واسه همین کاشت انجام دادم.

بهداشتم خیلی راحت و خوب رعایت میکنم.

حالا چرا با حرص میگی؟ با کاشت ما ضرری به شما رسیده🤔

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

من قصد توهین بکسی رو ندارم.

چندروز پیش یه خانم ناخن کاشته بود کلفت و دراز،نمیتونست با گوشیش کار کنه،واقعا چندشم میشد.

درباره کاشت مژه هم بگم نه تنها چشم خوشگل نمیشه بلکه خیلیم زشت و ترسناک میشه.

کاش همه اونقدر اعتماد بنفس داشته باشیم خودمونو همونطور که هستیم دوست داشته باشیم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
منم دوست ندارم ،سلیقه ایه ، اخه من با لپ تاپ کار میکنم ، کلا نمیتونم ناخن کاشت رو تحمل کنم انگار به ...

برای زایمان بیمارستان بودم خانمی که اتاقها رو تمیز میکرد و دائم با دستاش کارای یدی میکرد از تا کردن تخت همراه تا .... ناخن کاشته بود خیلی هم معذب بود خودشم میگفت

چه کاریه خب