2777
2789
عنوان

حرص درار ترین تاپیکی که دیدین؟؟ 🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کسی اینو گفته باشه یکی بود کلا ۲۳ سالش بود دو بار ازدواج کرده بود دو تا بچه داشت  سر ...

خاک تو سرش مگه بچه با خداست خودش شده بچه ی این هر. زگی نمی‌کرد میموند پیش شوهرش و بچه هاش زندگی می‌کرد اصن نه میخواست هر. زگی کنع بچه نمیورد فقط متاسفم واسه اونی که باهاش بود و گرفتش

آرامش 🌱
تاپیکی که دارم با یکی دعوا میکنم یا میترکه یا قفل میکنه طرف 😑

این کاربر که گفت اختلاسا پیگیری میشن و شما که میگین همه مسئولا دزدن اون دنیا باید ازشون حلالیت بگیری🤣🤣🤣

تاپیکایی که استارتر اومده دذد ودل میکنه وراهکار می خواد بعد چن نفر این وسط می افتن به جون هم حالا دعوا کن کی دعوا نکن، بعد لج در ار ترش اینه هی به هم عزیز عزیزم میگن وبد وبی راه نثار هم میکنن

چقدر زود دیر شد، حیف💔
همین الان بعد ۸صفحه جلو رفتن ی سری هم مذهباتون شیعه رو قشنگ به ما اهل تسنن نشون دادن ،کلاتونو بندازی ...

واقعا فازشون چی بود؟ 

ینی چی توهین میکنن؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شیعه ها خیلی راحت ب اهل تسنن و عقایدشون توهین میکردن ن کسی ترکید نکسی اخطار گرف رااااحت

عزیزم استارتر که بسته شد الباقی هم که توهین کردند به همون میزان توهین شنیدند. شما خودتون مجدد دارید بحث بوجود میارید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خاک تو سرش مگه بچه با خداست خودش شده بچه ی این هر. زگی نمی‌کرد میموند پیش شوهرش و بچه هاش زندگی می‌ک ...

بهش می گفتن ناراحتی جای بچه ت امن و تو خوشی 

باید خودت جورشو می کشیدی 

تو بچه تو نخواستی پدر مادرتم تو رو نمی خوان

فحش و بسته بود ب همه ک امبل هستید عقب مونده اید دیگه قدیم نیست پاسوز بچه شدن ، بعد انتظار ذاشت پدر مادرش پاسوز خرس گنده شن

تاپیک قفل بود و خودش ترکیده بود منم هی می خوندم کامنتا رو حرص می خوردم😂‌ولی بچه ها از خجالتش در اومده بودن 

قسمت جالب ماجرا اول پست بود ک با حالت ناراحتی و دل گرفتگی نوشته بود و کلی برای خودش ناراحت بود انتظار داشت بقیه هم هم نوایی کنن قشنگ خورد تو پرش زنیکه ی هوس باز ، فک کن تو حاملگی با شوهرذومی اشنا شده 

عزیزم استارتر که بسته شد الباقی هم که توهین کردند به همون میزان توهین شنیدند. شما خودتون مجدد دارید ...

میشه لطفاً پرفایل منو تایید کنید

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
عزیزم استارتر که بسته شد الباقی هم که توهین کردند به همون میزان توهین شنیدند. شما خودتون مجدد دارید ...

سلام عزیزم 

اگه کامنت ها نگاه کنید 

بحث اون تاپیک رو یه کاربر دیگه اوردن این تاپیک ،

بازم شروع کردن کامنت گذاشتن در مورد اون تاپیک،

کاربرسایه و من گفتیم تاپیک رو به حاشیه نبرید،

که به ما هم بی احترامی کردن 

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 

مادرشوهرش برای پسرش که تازه دنیا اومده بود کادو نخریده بود عوضش پنجا تومن داده بود بابت وامشون گفته بود همون باشه کادو اینم اصرار اصرار که نه اونو به پسرت دادی باید به پسر منم کادو بدی 😓میگفت این دفعه راهنماییم کنید چجوری بگم کادو بچمو بده

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
بهش می گفتن ناراحتی جای بچه ت امن و تو خوشی  باید خودت جورشو می کشیدی  تو بچه تو نخواستی ...

عجب ادم تحفه ای ترو قران خوب شد من ندیدم ورگنه فشارم میرفت بالا 😂😂

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗