2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباه بود؟؟

292 بازدید | 24 پست

یه مدت خیلی اوصامون شکرابه شوهرم فوق العاده عصبی بد اخلاق وبددهن و۰۰۰ بماند که همه اینا رو تحمل کردم الان یه هفته ست یه سیم کارت جدید خریده هزار تا دروع سرهم کرده که چرا خریده به منم گفته فقط به این خط زنگ‌بزنم اونیکی رو خاموس کرده درصورتیکه خاموش نیست وزنگ میخوره تازه اون خط رو تعییر نام هم داده نمیدونم چرا یه هفته س هزار جور فکر وخبال میاد سراعم هر شب نمیتونم بخابم میبینی انگار نه انگار۰صب پا میشه یعنی هیچی نشده انگار امشب با خودم تصمیم گرفتم بیخیال بشم نتوستم باز ازش خواهش کردم بگو چی شد میدونی من استرس که میگیرم حالم خیلی بد میشه باز طفره رفت منم بهش گفتم هر چقدر به من بدی کنی نتیجه س تو زندگی خودته۰امروز طهر که اومد خونه موقع خواب به زور میخاست رابزه داشته باشیم من نتوستم اخه کقتی یه قدم واسه اینکه حال خوب باشه بر نمیداره چطور میتونستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داشتی ولی نفهمیدم چه جوری اسم سیم کارتو تغییر داده

خط منم به اسم اونه پیام اومد که تعییر نام فلان سیم کارت با موفقیتانجام شد اون حط رو که بهم گفت بهش زنگ نزنم به نام کس دیگه کرده اما دست خودشه

خط منم به اسم اونه پیام اومد که تعییر نام فلان سیم کارت با موفقیتانجام شد اون حط رو که بهم گفت بهش ز ...

آهان

شاید فروخته اگه خط با ارزشی بوده

به دلت بد نیار اگه چیزی ندیدی به جز این مسئله

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
آهان شاید فروخته اگه خط با ارزشی بوده به دلت بد نیار اگه چیزی ندیدی به جز این مسئله

نه دست خودشه فقط هم به من گفته به اون زنگ‌نزنم وگرنه خط اصلیش اونه۰همه اینا به کنار یه هفته س میبینه حالمو انگار نه انگار

ابهر

ببین غیرممکنه تو شهرت مرکز مشاوره نباشه حتی برو تو سایت و مشاوره بگیر تلفنی داره و باهات صحبت میکنن ومشکلتو عنوان کن .منم یه مشکلی داشتم و از گوگل مشاوره گرفتم و خداییش خیلی پیگیر بودن و مرتب زنگ میزدن اما من شرایط جواب دادن نداشتم حتما اینکارو بکن جواب میده بهت

ببین غیرممکنه تو شهرت مرکز مشاوره نباشه حتی برو تو سایت و مشاوره بگیر تلفنی داره و باهات صحبت میکنن ...

میگم هست در پیت رفتم جرف زدم گفت بگو شوهرت بیاد گوگل چی سرچ کنم

میگم هست در پیت رفتم جرف زدم گفت بگو شوهرت بیاد گوگل چی سرچ کنم

پس اونو ول کن. بزن مشاوره رایگان یا مشاوره بعد همه رو واست میاره اما اکثرا یا رایگانه یا یه مبلغی باید واریز کنی بازم نمیدونم بخدا حالا تو برو امتحان کن و حتما از مشاور خانم کمک بگیر  که چارصباحی اگه گوشیت زنگ خورد شوهرت نگه این مردِ کی بود

پس اونو ول کن. بزن مشاوره رایگان یا مشاوره بعد همه رو واست میاره اما اکثرا یا رایگانه یا یه مبلغی با ...

باشه ممنون از راهنماییت خدا کنه کاری برام بکنن