2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

89 بازدید | 10 پست

سلام به همه یه سوال داشتم

کسی از شما میتونه این خوابمو برام تعبیرکنه؟! ممنون میشم🙏🥲💔

نزدیکای اذان صبح بود که خواب دیدم مامانیم که ۳۰روز گذشته فوت کرده(مرگش طبیعی نبوده،تصادف هم نبوده) دیشب اومده بود به خوابم و باهام حرف میزد و میگفت اینا (خانواده پدریم شامل مادربزرگ وپدربزرگ وعموهاوزنعموهای قاتلم)فکر کردن من مردم ولی نه من زنده م برگشتم خیلی عصبانی بود از دستشون این خوابم چه تعبیری میتونه داشته باشه؟!

ضمیمه کنم که مامانم ۲۰سال بود که عروس این خانواده بود هربلایی که بگین اینا سرمامانم اوردن از مامانم کلا متنفر بودن وحتی بااینکه الانم فوت کرده مامانم و باعث مرگ مامانم خودشون هستن هم بدشون میاد از مامانم بابای ع*و*ض*ی*م میدید خانوادش چه بلاهایی سرمامانم اورده بودن سکوت میکرد فقط 💔🖤مامانم کلی به این خانواده کمک کرد خیییییلیییییییی از ما میزد و به مادرشوهرش پول میداد که فقط باما بچه ها که ۳نفریم خوب باشن خانواده پدریم اما زهی خیال باطل💔🖤مامان دست گلم پرکشید رفت تواوج جوانی و توی دهه ۴۰سالگیش🖤🥲😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به قتل رسوندنش💔🙃

عزیزم...خدا رحمتشون کنه...اگه مرده توی خواب بگه من زنده ام نشون دهنده اینه که حالش خوبه..همیشع سعی کن براش قرآن بخونی و خیرات بدی چون مادره حق داره گردنت..

برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
عزیزم جای مادرت خوبه و اینکه خانواده ی پدریت فکر میکنن که مادرت عذاب میکشه در صورتی که اینطور نیست و ...

ممنونم ازتون 🙂🌺

جوری این خوابم واضح بود انگاری واقعا الکی بوده فوت مامانم و خوشحال بودم توی خواب اما وقتی بیدارشدم تمام خوشحالیم دودشد رفت توهوا🙃💔

عزیزم...خدا رحمتشون کنه...اگه مرده توی خواب بگه من زنده ام نشون دهنده اینه که حالش خوبه..همیشع سعی ک ...

ممنونم ازتون🌺🌺🙂

خداروشکر هیچی نمیخوام من فقط مامانم توی اون دنیا روحش درارامش باشه و حالش خوب باشه چون توی این دنیا خیلی عذاب کشید و طعم خوشبختی رو نچشید🙃

حتما همین کاروانجام میدم مامانم خیلی به گردنم حق داشت🌺