2777
2789
سلام. 6 ساله که ازدواج کردم و بچه دار نشدم خیییییلی درمانها و دکتر ها رفتم و همه گفتن نازایی ناشناخته داری .خیلی غصه خوردم .همردیفای من تو سایت بچه دوم هم دارن ماشاله. در کنال ناباوری روز جمعه بی بی زدم و مثبت شد و دیروز آز دادم امروز میرم بگیرم و برم پیش دکتر . تو رو خدا برام دعا کنید همه چی خوب باشه.
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم. بخدا هنوز تو بهت و شوک هستم. اونقدر بی بی چک منفی دیدم که باورم نمیشد هی میرفتم میدیدم که بازم دو خطه یا نه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
ای جان.ای جااااان. ان شاالله ان شاالله ان شاالله بارداری اخ ک چقد از خبر بارداری خوشال میشم
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
انشاءالله به سلامتی خانومی انشاءالله همه چی خوب پیش میره و نی نی سالم میاد بغلت
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
عکست باحاله :))
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
ان شاءالله دوتا نی نی ناز شبیه عکس پروفایلت خدا گذاشته تو دلت التماس دعا
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹