2777
2789

اعمالی که  موجب بی برکتی و فقر می شوند :

��������������

��1. غذا خوردن  بدون شستن دست.

��������������

��2. غذا خوردن  بدون گفتن بسم الله.

��������������

��3. غذا خوردن  در تاریکی

��������������

��4. غذا خوردن  درحالت تکیه

��������������

��5. نوشیدن  درحالت ایستاده

��������������

��6. خوردن  نوشیدن  درحالت جنابت

��������������

��.7. استفاده از ظروف شکسته.

��������������

��9. قطع کردن نان  با دندان

��������������

��10 .خوابیدن  بعد نماز صبح  تا طلوع خورشید.

��������������

��11 .خوابیدن  بین مغرب و عشاء

��������������

��12. ادرارنمودن  زیردرخت

��������������

��13. ادرار نمودن  درحالت ایستاده

��������������

��14. ادرار نمودن  درحمام

��������������

��15. جارو زدن منزل  موقع شب

��������������

��16 .شانه کردن زنان  سر خود را  درحالت ایستاده

��������������

��17 .دعا نکردن  برای پدر مادر

��������������

��18 .کوتاه کردن ناخن  با دندان

��������������

��19. صدا زدن پدر مادر  با اسم آنها

������������ ��

��20. گذاشتن تار عنکبوت  در خانه 

........

لطفا از فلسفه و چرایی این ها سوال نکنید اغلب نمیدونیم و تعبدیه ... ان شالله امام زمان ظهور میکنن از خودشون سوال میکنبم از طرفی شاید بگید طرف کلا خدا نداره وضعشم توپه به تاپیک قبل مراجعه کنید رزق فقط پول نیست اون شخص در حال امتحانه امتحانی سخت که خدا ولش کرده تو این دنیا ... بهشتش این دنیاست 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشیدن درحالت ایستاده؟؟؟؟؟؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
پس قفل کن عزیز الان حمله ور میشن سمتت

😂 میدونم مهم نیست 😍😘

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

همشون دلیل داره چطور میگن ناخن گرفتن تو شب خوب نیست

یا اسپند بعد مغرب خوب نیست

همش دلیل داره

منم سعی میکنم رعابت کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نوشیدن آب در حالت ایستاده رو شنیده بودم که تو طولانی مدت میتونه باعث آرتروز بشه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
خوابیدن در حمام چی

تو حمام میخوابن مگه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من ۱۷تاشو انجام میدم 🤣🤣

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منکه همه اینکارارو میکنم:/

عاخه ادرار تو حموم یا کندن نان با دهن دیگ چیه خداوکیلی ک برکت برع

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

من به سخن امیرالمومنین که فرموده قناعت مالی است که هرگز تمام نمیشود .یا فرمودن صله ارحام موجب دوام عمرو نعمت است 

بیشتر اعتقاد دارم چون با عقل پذیرفتم 

دوستان اگه در درک مطلبی شک دارید ودلیلشو نمیدونید خواهشا اون مطلب رو نشر ندین افراد سطح ایمانشون باهم فرق میکنه کما اینکه ممکنه با مطالبی ک ب قصد خیر نشر میدین چهار نفر روهم که درابتدای راه هستن از راه دل زده کنین