دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 عنوان چجوری کات کنیم؟! 277 بازدید | 27 پست بچه هاا به نظرتون جوری ک طرف ناراحت نشه چجوری میشه کات کرد؟؟؟ 1402/09/28 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همشنمیدونمچیبنویسم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 کات بدون ناراحتی مگه داریم؟ همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 کات بدون ناراحتی مگه داریم؟ نههه نداریم ولی نمیدونم چجوری بیان کنم یا رفتار کنم 😭
همشنمیدونمچیبنویسم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 نههه نداریم ولی نمیدونم چجوری بیان کنم یا رفتار کنم 😭 کمتر کن مکالمه رو هر روز . همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
999840janan عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 832 دلیل اصلیت رو بگو بنظرم روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 19724 من رک بهش گفتم هرچقدر موندم میبینم نمیتونم بهت علاقه پیدا کنم وبدرد من نمیخوری اولش مقاومت کرد ولی کلا کنار اومد وقبول کرد تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 کمتر کن مکالمه رو هر روز . واقعا خسته شدم ولی دلم براش میسوزه خو بگم برا چی نمیام حرف بزنم؟
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 من رک بهش گفتم هرچقدر موندم میبینم نمیتونم بهت علاقه پیدا کنم وبدرد من نمیخوری اولش مقاومت کرد ولی ک ... اخه من دو سال باهاشم نمیتونم بگم دوست ندارم ک :/
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 65991 اره خدافظ و بلاک😅خدایی این ناراحتی ندارهدلیل و بهونه ناراحتی داره توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚
همشنمیدونمچیبنویسم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 واقعا خسته شدم ولی دلم براش میسوزه خو بگم برا چی نمیام حرف بزنم؟ دلیلش چیه میخوای کات کنی . منظورم حرفات سرد تر بشه هر روز . یکم یکم همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 دلیل اصلیت رو بگو بنظرم دلیل اصلیم نداشتن ماشین و خونه اس درامد درستی هم نداره میترسم از آینده اخلاقشم بد نیست رو خانوادش حساسه کلا میگه هر کاری تو بکنی منم مثل تو رفتار میکنم :/
999840janan عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 832 دلیل اصلیم نداشتن ماشین و خونه اس درامد درستی هم نداره میترسم از آینده اخلاقشم بد نیست رو خان ... چند وقته الان تو رابطه ای؟بعد مطمئنی اونم به اینده با تو فکر میکنه که بخواد ناراحت شه ؟ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 دلیلش چیه میخوای کات کنی . منظورم حرفات سرد تر بشه هر روز . یکم یکم گفتم بخون
دخی_تاجی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 644 چند وقته الان تو رابطه ای؟ بعد مطمئنی اونم به اینده با تو فکر میکنه که بخواد ناراحت شه ؟ ۲ سال باهم دوستیم ولی خو خانواده هامون میدونن بعد خانواده من مخالفن و اونم میگه برا مهر و آبان میایم خواستگاری
همشنمیدونمچیبنویسم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 3484 گفتم بخون خونه ماشین توی این اوضاع اقتصادی کیه که داشته باشه . اگ قصدتون جدیه کارش خیلی خوب نیست یعنی درامدش یا خیلیی کمه یا ثابت نیست . خوب شاید حق داشتی . بهش رو در رو بگو این شرایطش اوکی نیست که نمیتونی باش بمونی همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️