2777
2789
۲ سال باهم دوستیم ولی خو خانواده هامون میدونن بعد خانواده من مخالفن و اونم میگه برا مهر و آبان میایم ...

تو بعد از دوسال الان یادت افتاد ماشین و خونه نداره 

گناه داره تو هرکاری ام کنی مگه میشه ناراحت نشه ؟

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )
خونه ماشین توی این اوضاع اقتصادی کیه که داشته باشه .  اگ قصدتون جدیه کارش خیلی خوب نیست یعنی د ...

خو اگ بگم فکر میکنی پولکی هستم ولی واقعا اینطور نیست میترسم هم من دوسش دارم هم اون ولی میترسم تو آینده به مشکل بخوریم چون عشق و علاقه اتشین اول رابطه خاموش میشه... درامدش نهایت تهش ۱۴ و ۱۵ تومن بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو اگ بگم فکر میکنی پولکی هستم ولی واقعا اینطور نیست میترسم هم من دوسش دارم هم اون ولی میترسم تو آین ...

از نظر من بد نیست درامدش . 

توی این اوضاع اقتصادی باید طرفتو درک کنی . 

اگ خدتون خیلی پولدارین ممکنه حق با تو باشه 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
تو بعد از دوسال الان یادت افتاد ماشین و خونه نداره  گناه داره تو هرکاری ام کنی مگه میشه ناراحت ...

ما یک سال اولش به صورت مجازی باهم بودیم و بعدش همودیدیم و تازگی قصد ازدواج پیدا کردیم نه از اول ولی نگرانم به خاطر اینکه زندگی جفتمون به مشکل بخوره..

از نظر من بد نیست درامدش .  توی این اوضاع اقتصادی باید طرفتو درک کنی .  اگ خدتون خیلی پو ...

خو من خانوادم وضعشون بد نیست ولی خو اونا نسبت به ما پایین ترن خانوادم قبول نمیکنه و خواهرام مسخره ام میکنن هنوز ک هیچی نشده :/

خو من خانوادم وضعشون بد نیست ولی خو اونا نسبت به ما پایین ترن خانوادم قبول نمیکنه و خواهرام مسخره ام ...

چیبگم اگ از شما پایین ترن و فکر میکنی تو اینده ممکنه مشکل برات ایجاد بشه خودت بهتر میدونی

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
چیبگم اگ از شما پایین ترن و فکر میکنی تو اینده ممکنه مشکل برات ایجاد بشه خودت بهتر میدونی

میدونی تو این شرایط خونه خریدن و ماشین خریدن واقعا سختتتتت بعد اگر اجاره نشین باشی همش باید به خاطر پولش یا بلند شی یا اینکه اضافه کنی 

بعد خرج لباس و کلاس و دانشگاه خورد و خوراک و.... اینا چی پس 

میدونی تو این شرایط خونه خریدن و ماشین خریدن واقعا سختتتتت بعد اگر اجاره نشین باشی همش باید به خاطر ...

درسته . اما طرف یا باید از خدش مطمئن باشه یعنی هم پول اجاره رو داره هم بقیه مواردو 

غیر مستقیم بپرس میتونه اصلا با همین مقدار پول بره جلو؟

استرسم از اینه ک این علاقه و یه سری اخلاق خوبم ک داره به خاطر خستگی کار کردن و بهم کم بشه...

اخلاقات بدم داره خانوادش براش تو اولویت هست ینی اول خانوادش بعد زنش زود عصبی میشه ناز کشیدن بلد نیست و دلش میخواد بعد دعوا بدون هیچ چیزی باهاش خوب بود :/

درسته . اما طرف یا باید از خدش مطمئن باشه یعنی هم پول اجاره رو داره هم بقیه مواردو  غیر مستقیم ...

بهش میگم میگه نمیدونم پولم به کجا میرسه خونه اجاره کنم بعد خانواده من جای خوبی میشینن بعد اگ من‌برم پایین شهر هم از خانوادم دورم هم اینکه مسخرم میکنن خو هم خواهرام و دامادامون 

استرسم از اینه ک این علاقه و یه سری اخلاق خوبم ک داره به خاطر خستگی کار کردن و بهم کم بشه... اخلاقا ...

بخاطر خستگی نباید عشقتو ب کسی بزاری کنار الکی . 

دیگ هرکی یسری اخلاقایی داره یا باید کنار بیای یا درستش کنی

بهش میگم میگه نمیدونم پولم به کجا میرسه خونه اجاره کنم بعد خانواده من جای خوبی میشینن بعد اگ من‌برم ...

پس دیگ خودت میدونی میخوای تمومش کنی انجام بده