خونه ماشین توی این اوضاع اقتصادی کیه که داشته باشه . اگ قصدتون جدیه کارش خیلی خوب نیست یعنی د ...
خو اگ بگم فکر میکنی پولکی هستم ولی واقعا اینطور نیست میترسم هم من دوسش دارم هم اون ولی میترسم تو آینده به مشکل بخوریم چون عشق و علاقه اتشین اول رابطه خاموش میشه... درامدش نهایت تهش ۱۴ و ۱۵ تومن بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیبگم اگ از شما پایین ترن و فکر میکنی تو اینده ممکنه مشکل برات ایجاد بشه خودت بهتر میدونی
استرسم از اینه ک این علاقه و یه سری اخلاق خوبم ک داره به خاطر خستگی کار کردن و بهم کم بشه...
اخلاقات بدم داره خانوادش براش تو اولویت هست ینی اول خانوادش بعد زنش زود عصبی میشه ناز کشیدن بلد نیست و دلش میخواد بعد دعوا بدون هیچ چیزی باهاش خوب بود :/
درسته . اما طرف یا باید از خدش مطمئن باشه یعنی هم پول اجاره رو داره هم بقیه مواردو غیر مستقیم ...
بهش میگم میگه نمیدونم پولم به کجا میرسه خونه اجاره کنم بعد خانواده من جای خوبی میشینن بعد اگ منبرم پایین شهر هم از خانوادم دورم هم اینکه مسخرم میکنن خو هم خواهرام و دامادامون