2777
2789

خانما تروخدا هرکی بلده بگه ببینم جنسیت نی نی من چیه دختر دارم شوهرم میگه پسر میخام .منم گفتم هرچی خدا بده میده ولی خب خودم حس میکنم دختره ..حالا از دیشب تاحالا باهام بدرفتاری میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی اون بچه ها که این پدرشونه

واقعا میخواد چی بهشون یاد بده

عزیزم خودت همیشه مثل یه کوه پشت بچه هات باش 

حالا جنسیت هرچی بود 

بعدم جنسیت قطعی تو هفته 17تا 19 معلوم هستش با سونوگرافی .بقیه خطا داره 

بگو جنسیت از سمت مرد تعیین میشه هرچی بود سلامت باشه و به شما استرس نده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
گفتم اگ کسی بلده حدس بزنه دکتر گفت ۱۳ هفته ب بعد مشخص میشه ...من دوتا تا دختر دارم

عزیزم سومی دیگه معلوم به خاطر پسر آوردی 

دیگه یا باید ای وی اف میکردی 

هنوزم معلوم نیست 

انشالله صلاح خدا به این باشه نی نی پسر باشه و سالم

لعنتی پول ای وی اف هم نداره 

پس دیگه ناراحتی نکنه .البته مردا اکثرا ت ته دلشون پسر دوستن.من بچه اولم پسر با اینوجود شوهرم میگفت دومی هم پسر باشه البته دختر هست ولی برخورد آنچنان بدی ازش ندیدم ولی مشخص بود ترجیحش چیز دیگست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.