2777
2789
عنوان

خانما بیاین😓😭😪 اخلاق شوهرم بخاطر جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7248 بازدید | 163 پست
منم بعضی وقتا سمت راستم می‌گرفت بعضی وقتا چپ بعدا فهمیدم دوقلو هستن که متاسفانه رشد متوقف شد و هفته ...

الهی😞

خیلی سخته…انشالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزم 

مطمئنم زود باردار میشی و هرچی تلخی داری برات شیرین میشه❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرش به کنار این بچه حتی مادر خوبی هم نخواهد داشت همه چیزو گردن شوهرت ننداز 

هر کی میگه احتمالا پسره جواب میدی ذوق می کنی حتما اگه پسرم بود کلی قراره تبعیض قائل شین بینشون 

تو خودتم به عشق پسر گذاشتی حامله شی وگرنه پول این دکترای زنان زایمان و می‌دادی دندون بچتو درست می کردی 

اه اه حالم به هم خورد 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
سرده و پام سرده و ویار خاصی ندارم ولی اش دوغ دوسدارم از هیچی بدم نمیاد فقط بو پیاز یکم اذیتم میکنه&n ...

دقیقااا من سر پسرم از بوی پیاز متنفرر بودم و عاشق اش دوغ و پاهام سررررددد

بچتون چی بود عزیزم؟راسته میگن اگ پسر باشه تو یازده هفته مشخص میشه

اره به ندرت پیدا میشه که هفته یازده پسر بودن مشخص نشه شما سیزده هفته رفتی مشخص نشده نود درصد دختره انشاالله هر چی هست سالم وخوش روزی باشه حالا بازم من شنیدم میگن روی انار آیت الکرسی بخونی جنین پسر میشه حالا چندتاشو نمی‌دونم سرچ کن یا کاهو زیاد بخوری ماهای اول ویا عرق کاسنی پسر میشه تیری درتاریکی امتحانش ضرری نداره

نذر کن اسمشو محمد بذاری رد خور نداره من به چند نفر گفتم جواب گرفتن حضرت محمد خیلی حاجت میده من پسر دومیم غربالگریش مشکل داشت خیلی استرس داشتم نذر کردم محمد بزارم صاحب اسمش حفظش کنه بعد یک ماه رفتم آزمایش وسونو تکمیلی گفتن سالمه 

پدرش به کنار این بچه حتی مادر خوبی هم نخواهد داشت همه چیزو گردن شوهرت ننداز  هر کی میگه احتمال ...

عزمزمه قضاوت نکن من دیگ بچه نمیخاستم به بچه فکر نمیکردم .. دیگ خواست خدا بود وگرنه من جلوگیری داشتم و حواسمم بود ولی دیگ شد وگرنه من هیچوقت ریسک نمیکردم ک الله بختکی دوباره حامله بشم بخاطر پسر

نذر کن اسمشو محمد بذاری رد خور نداره من به چند نفر گفتم جواب گرفتن حضرت محمد خیلی حاجت میده من پسر د ...

نذر کردم اسمش بزارم یا حضرت محمد .ایشالا حاجتم بده .از ته دلم صداش کردم

عزیزم قبل از چهار ماهگی یه انار بگیر دستت آیت الکرسی رو روش بخون و فوت کن و خودت کامل باورش.نیت کن اسم نیکو هم واسش انتخاب کنی.مثل محمد.علی.منم بچه آولم دختر بود.سر بچه دوم شوهرم خیلی دوست داشت.اول به خدا توکل کردم بعدش این انار رو انجام دادم.بچم پسر شد.ولی نباید آدم چیزی رو به زور از خدا بخواد.همیشه توی دعاهات بگو خدایا راضیم به رضای تو .هر چی خودت صلاح میدونی.کمک کن زندگیم شیرین بشه.