2777
2789
عنوان

پسرم دیشب تولددعوت شد

135 بازدید | 11 پست

پسرم تازه رفته تو۶سال،دیشب تولددوستش بودهمسایه هستیم دعوتش کردن،گریه میکرد می‌گفت مامان دوس دارم برم ولی روم نمیشه هرچی بهش گفتم برودوستای دیگتم هستن اصلاخودم باهات میام ومن برمی‌گردم ولی راضی نمیشدهمش می‌گفت خجالت میکشم،حتی چن ماه پیش بردمش کلاس اونجاهم خیلی گریه کردوگفت من اینجانمیمونم خجالت میکشم،بنظرتون چیکارکنم؟تجربه مشابه داشتین؟به جزمشاوره لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم خجالتیه محاله تنها جایی بره.کم کم بهترمیشه باشگاه میفرستمش مدرسه که میره بهترمیشه

وای من غصه گرفتم براسال بعدش،الانم کلاس نمیره که روش بازبشه

بله

دختر منم همین مشکل رو داره تک فرزنده میخام‌یه همراه براش بیارم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
بسلامتی عزیزم،ولی من اصلا شرایط بچه ی دوم روندارم

با یکی باید همراه بشه ک احساس امنیت کنه.ببینید کدوم یکی از دوستاش با روحیات پسرتون هم خونی داره.گاهی ازش بخاید با هم بازی کنن بیرون خرید کنن ..

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ