2777
2789
عنوان

کیا باردارن هفته ی چند رفتید سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 83 پست

مم دیگه آخرام ۳۸ هفته م امروز تموم شد 

۴ روز دیگه صورت ماهشو میبینم 🤗

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه به در خواست خودمون ۳۶ هفته سزارین کنیم

سزارین باید ۳۸ هفته حداقل پر بشه

مگر اورژانسی باشه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
سلام عزیزم مبارک باشه .انشالله قدمش خیره،ی حس خوب بهت دارم نمیدونم چرا، میشه برای منم دعا کنی خدا ی ...

قربونت عزیزم فدات شم

ممنون انشالله هر چی دوست داری خدا بهت بده منم رفتم سونو دختر بود  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
١٨ هفته رفتم عاشق دختر بودم ولی خداخواست پسر باشه الانم خیلی دوسش دارم

درمورد امضات میشه برام نادعلی بخونی؟ جنینمو از دست دادم دلم خونه این روزها😔 ایشالله نینی تون سالم بدنیا بیاد همچنین نینی استارتر

درمورد امضات میشه برام نادعلی بخونی؟ جنینمو از دست دادم دلم خونه این روزها😔 ایشالله نینی تون سالم ب ...

چشم عزیزم الان برات میخونم انشاالله که دلت آروم بگیره

درسته سخته برات ناراحتیتو درک میکنم ولی اینجوری بدنت ضعیف ترمیشه امروزو هرچقدر دوس داشتی غصه بخور ولی همه توانتو جمع کن و از فردا یه روز جدید رو شروع کن و بدنتو تقویت کن انشاالله که بزودی دوباره یه بارداری سالم رو تجربه میکنی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.