2777
2789
عنوان

کیا باردارن هفته ی چند رفتید سونو انومالی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 83 پست
منم شوهرممم پسر اولم عاشق دخترن منم دوست دارم دختر شه تو ذوق اونا نخوره 

عزیزم انشاالله که سالم باشه و بسلامت دنیا بود و دخترم باشه😍

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

خدای بزرگ کمکت کنه مامان خوشگله ۳ماه دوم بهتره باز من اینماه ۸ خییییلی اذیت شدم واقعا

اره واقعا سه ماه اول نابوددد شدم مرگ رو جلو چشمام میدیم از ویار شدید

فدات گلم

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم انشالله شب تگ تون میکنم میگم چی بود 

انشالله شما هم این دوران به سلامتی سپری کنی

انشالله شما هم این دوران به سلامتی سپری کنی

ممنون عزیزم انشاالله

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ممنون عزیزم انشالله شب تگ تون میکنم میگم چی بود 

حتما 😍

منممم خیلییی دوست دارم جنسیتش رو بدونم چرا سلفری رفتی

همینجوری میخواستم از سلامتیش مطمئن بشم 

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 
خدای بزرگ کمکت کنه مامان خوشگله ۳ماه دوم بهتره باز من اینماه ۸ خییییلی اذیت شدم واقعا

ماه نهم قراره خیلی بیشتر اذیت بشی

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن.....