2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی در یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 39079 بازدید | 47 پست

سلام دوستان قشنگم منم بعد از دوماه تحقیق رفتم پیش دکترکاظمینی برا پوست.مو.اعصاب.داروبهم داده که برااعصاب و پوست دوهفتس استفاده کردم جواب داده اعصابم ارومترشدم پوستمم خیلی جوش میزد خیلی کم شده..ریزش موهامم تازه امروز شامپوش رسیده ومصرف نکردم بگمتون چطوره...ولی درکل دکترش خیلی خوش اخلاق .خیلی وقت میذاره وبه خرفات گوش میده و قشنگ ازت اطلاعات میگیره بعد دارو بهت میده...داروهاشم من براهمه اینا شد حدودای۱۲۰تومن...انشالله کمکی کرده باشم به دوستانی میخوان برن...درضمن برا لاغری شکمم گفت برو اول اعصابت درست بشه مرحله بعد برا شکمت دارو میدم صاف بشه امید خدا...من که ادامه میدم باهمین دکتر😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان قشنگم منم بعد از دوماه تحقیق رفتم پیش دکترکاظمینی برا پوست.مو.اعصاب.داروبهم داده که براا ...

ممنون از به اشتراک گذاری تجربیات تان/ به پیشنهاد شما به دکتر کاظمینی مراجعه نمودم و خواستم ازت تشکر کنم   / واقعا پزشک خوبی هستند / البته من رفتم کلینیک خاتم الانبیا که گفتند دیگه رفتند از اینجا و رفتم مطبشون/ این شماره واتساپ را کلینیک بهم دادند و گفتند برای نوبت پیام بده 09217316424 / قصد بدگویی از هیچ پزشکی را ندارم ولی من عاشق طب سنتی هستم و اکثر پزشکان طب سنتی هم رفته ام ولی ایشون واقعا متفاوت از بقیه بودند / اللهم عجل لولیک الفرج 

ممنون از به اشتراک گذاری تجربیات تان/ به پیشنهاد شما به دکتر کاظمینی مراجعه نمودم و خواستم ازت تشکر ...

سلام/ درخصوصی از من سوال نمودید: برای سردرد مزمن مراجعه نمودم و خدا را شکر خوب است

سلام دوستان قشنگم منم بعد از دوماه تحقیق رفتم پیش دکترکاظمینی برا پوست.مو.اعصاب.داروبهم داده که براا ...

خانمی الان بهتری؟ منم ناراحتی اعصاب و پستگاه جوارش دارم میخام از این دکتر نوبت مشاوره انلاین بگیرم

خانمی الان بهتری؟ منم ناراحتی اعصاب و پستگاه جوارش دارم میخام از این دکتر نوبت مشاوره انلاین بگیرم

سلام عزیزم من بهتر شد اعصابم.. ولی پوستم هنوز جوش میزنه الان یکماه گذشته گفتن باید دوباره برم که متاسفانه هنوز نتونستم برم ...

ممنون از به اشتراک گذاری تجربیات تان/ به پیشنهاد شما به دکتر کاظمینی مراجعه نمودم و خواستم ازت تشکر ...

سلام گلم شما برای چی رفته بودین وچه داروهایی بهتون دادن؟والان جواب گرفتین؟

سلام گلم شما برای چی رفته بودین وچه داروهایی بهتون دادن؟والان جواب گرفتین؟

آره عزیزم . من چند سال سردرد کلافه ام کرده بود و دکتر های زیادی رفته بودم واقعا بعد از دو هفته درمان دکتر کاظمینی حدود شصت تا هفتاد درصد سردردم کاهش یافته است . برای من که هر روز سردرد بودم و زندگی ام مختل شده بود واقعا عالی است . انشالله با ادامه درمان سردردام کلا تموم بشه . التماس دعا . خیلی بده سردرد 😢

سلام  دوستان رفتم کلینیک خاتم الانبیا گفتند دکتر کاظمینی از اینجا رفتند . کسی می دونه الان کجا ...

سلام 

عزیزم من آدرس مطب دکتر کاظمینی را بعد از پرس و جو پیدا کردم . کلینیک کسی آدرس را نمی‌داد تعجب کردم !!!! 

خیابان کاشانی کنار سازمان آب یک کوچه است که قبلاً دخترم را می‌بردم اونجا کانون زبان،  تقریبا کوچه معروفی هست . آخر کوچه که برسی مطب دکتر هست . یک شماره واتساپ هم نوشته روی در مطب که معمولا پاسخگو هستش الان خاطرم نیست نگاه میکنم بعدش می‌فرستم 

ولی خداییش دکتر خوبی است