2777
2789
عنوان

متخصص طب سنتی در یزد

| مشاهده متن کامل بحث + 39079 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

یک پزشک خوب طب سنتی دیگه هم در یزد هست. دکتر مجید امتیازی. استاد دانشگاه پزشکی یزد هم هست. طب سنتی را علمی و خوب بلدن. چند تا از همسایه های ما برای چاقی و سردرد رفتن پیششون. هم دستور خوراکی دادن و هم داروی گیاهی.از چند تا دوستانم هم شنیدم. حتی چند نفری هم بودن که باردار نمیشدن. بعد از چند ماه بچه دار هم شن.  نتیجه اون هم خیلی عالی بوده.بادهمین دستور غذایی و داروی گیاهی. مطبشون هم کوچه حنا؛ روبروی مسجد رسولیان است.

سلام یک پزشک خوب طب سنتی دیگه هم در یزد هست. دکتر مجید امتیازی. استاد دانشگاه پزشکی یزد هم هست. طب ...

نمیکم دکتر بدی هست ولی تجربه ای که من دارم بایستی صبح تا شب کار و زندگیت را رها کنی و بشینی دستورهای این دکتر را رعایت کنی 

فائزه جون این همه در وصف دکتر یکجا گفتن؛ آدم را به شک میندازه !!!

سلام یک پزشک خوب طب سنتی دیگه هم در یزد هست. دکتر مجید امتیازی. استاد دانشگاه پزشکی یزد هم هست. طب ...

ممنون عزیزم ،منم اسمشو زیاد شنیدم

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

سلام بر همه دوستان و مدیر محترم این تاپیک

خوشبختانه استان یزد پزشکان خوبی دارد و شاید هر کدام ویژگی خاصی داشته باشند ولی من هم اگر بخواهم نظرم را در مورد پزشک خوب طب سنتی در یزد بیان کنم 

دکتر کاظمینی را معرفی میکنم 

انشالله خداوند به همه بیماران شفا عنایت فرماید 

سلام شما از سال ۹۲ تا حالا دنبال دکتر سنتی هستین😁 بالاخره پیش کدوم پزشک رفتین؟

سلام ،نه دیگه رفتم پیش همون کاظمینی 😂

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
سلام ،نه دیگه رفتم پیش همون کاظمینی 😂

سلام  شما که رفتید پیش دکتر کاظمینی از نتیجه راضی بودید ،متم میخوام واسه پوست برم پیش ایشون 

خوشبخت اگر خار بکارد از بخت خوشش لاله و ریحان به در اید ،بدبخت اگر مسجدی از آینه بسازد از بخت بدش یا سقف فرو ریزد و یا قبله کج آید....