2777
2789

سلام اولین روز آخرین پریود من ساعت ۱۱ شب ۸ آبان بوده .

شنبه رفتم سونو .۶ هفته و ۳ روز بودم .ساک طبیعی بود اما خالی بود .

دیروز دکترم میگه تو طبق پریودت ۹ هفته ای .یکی از بهترین دکترای شهرمونم هست .

الان من بلد نیستم حساب کنم ؟یا دکتر اشتباه حسابکرده ؟

پارسالم قلب تشکیل نشد سقط کردم دارم میمیرم از استرس .

تو رو خدا اگه چیزی میدونید کمکم کنید ...

تقریبا چند روزه که حالت تهوع هام شروع شده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اشتباه حساب میکنن منم آخرین پریودیم ۱۰آبان بود طبق برنامه گوشیم فردا تازه میشم ۷هفته ولی دیشب رفتم سونو نوشته ۸هفته تمام

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه حساب میکنن منم آخرین پریودیم ۱۰آبان بود طبق برنامه گوشیم فردا تازه میشم ۷هفته ولی دیشب رفتم س ...

واسه شما خدارو شکر قلب و دیدن ؟

ب حساب من هفت هفته ای 

دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکنی

فکر نکنم ۹ هفته باشی عزیزم من که حساب کردم ۷ هفته ای...استرس نداشته باشه عزیزم ایشالا که سالمه رفتی ...

آره عزیزم دیروز سونو رو دید گفت ۹ هفته ای طبق پریود .واسه دو هفته دیگه سونو نوشت 

آره.یه هفته صبر کن دوباره برو زود رفتی

دکتره خودش دو هفته پیش گفت دو هفته دیگه برو .گفت دو هفته دیگه برو که قلب تشکیل شده باشه 

ولش کن دکترتو

اخه را الان میری سونو من نمیدونم

منم هغته ام با شما یکیه

باید بعد از 10 دی بربم سونو

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
آره عزیزم دیروز سونو رو دید گفت ۹ هفته ای طبق پریود .واسه دو هفته دیگه سونو نوشت 

دکتر منم همیشه چند روز جلوتر میگه.همون دو هفته دیگه بری تشکیل شده

همیشه طُ تصمیم میگیری چه ستاره هایی توتاریکی زندگیت بدرخشن! 🧚🏻🌠⭐
دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکن ...

مهم نیست طبق پریودت الان وارد هشت شدی دکترت اشتباه گفته اگ همه چیت اوکیه یه هفته اینور اونور مهم نیست

دکتر با اطمینان گفت ۹ هفته ای بعدم پاشد رفت یکی رو معاینه کنه.اصلا صبر نکرد بهش بگم داری اشتباه میکن ...

عزیزم من ۱۳ مهر بودم الان نه هفتم طبق سونو و طبق نظر دکتر ده هفته ولی دکتر گفت چون اختلاف یک هفته ما همون سونو رو قبول میکنیم ،بعد شما چجوری هشت مهر گفتن نه هفته 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
ولش کن دکترتو اخه را الان میری سونو من نمیدونم منم هغته ام با شما یکیه باید بعد از 10 دی بربم سون ...

ببخشید که اینجوری میگم ولی یه هفته بعد از پریودمم رابطه نداشتم .

شما اولین سونو رو هم نرفتی هنوز ؟