2777
2789
عنوان

شر شوهرم کم نمیشه از سرم 🥺

571 بازدید | 11 پست

میخوام طلاق بگیرم 

ولی نمیده میگه طلاق میدم ولی بعدش به فکر آخر و عاقبتت باش همه ی باعث و بانیاش و نابود میکنم ،زندانم بفرستی منو یه روز میام بیرون وقتی فکرشو نمیکنی نابودتون میکنم 

بچه هایی که داستان زندگیمو خوندن ، گفته بودم این کلا از اول با تهدید با من ازدواج کرد ، 

خدایا الان چیکار کنم چرا شرشو از سرم کم نمیکنی 

میگه به خاطر بچه 

خب من دقیقا به خاطر همین بچه دارم جدا میشم که دخترم کمتر اسیب ببینه 

ولی متاسفانه کینه و انتقام جویی که تو وجود پدرش هست فقط روز به روز داره بیشتر میشه و همه رو باعث خراب شدن زندگیش میدونه 

خدا لعنتش کنه 😭

من باید چیکار کنم دیگه مغزم قفله 

قلبم و مغزم میگن برنگرد 

ولی حسم میگه اگر برنگردی بیاد یه بلایی سرتون بیاره چی 🥺

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

صداشو پرکن ازش شکایت کن

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الآنم با تهدید هاش تن ب خواسته هایش دادی دختر خوب در ثانی بهش بگو باعث و با نی خراب شدن زندگیت خود. بودی این من بودم ک باهات ساختم خودت نخواستی 

اصلا کوتاه نیا اصلاااا تازه داری زندگی می‌کنی ی بارم شده توجه ب تهدید هاش نکن 

ببین این آدم چقد بد بخته کاری جز تهدید بلد نیست تو میتونی زندگیت رو درست میکردی زنت از دستت فرار نمی‌کرد 

سلام منم با نظر ترانه موافقم ب هیچ عنوان برنگرد اون از اول داره تو رو تهدید می کنه هیچ گوهیی هم نتونسته بخوره از اول که از خونش رفتی داره گوه می خوره کاری تونست بکنه ؟ نه ، پس از این به بعدش هم نمی تونه هیچ گوهی بخوره ، اون لیاقت تو رو نداره باید مثل آشغال فقط پرتش کنی از زندگیت بیرون تامام 

تا الآنم با تهدید هاش تن ب خواسته هایش دادی دختر خوب در ثانی بهش بگو باعث و با نی خراب شدن زندگیت خو ...

والا که الانم استرس هاش نمیذاره زندگی کنم 😔 

حتی در نبودش میترسم خوشحال باشم و زندگی کنم 

سلام منم با نظر ترانه موافقم ب هیچ عنوان برنگرد اون از اول داره تو رو تهدید می کنه هیچ گوهیی هم نتون ...

نه دلم نمیخواد 

وقتی جوابشو نمیدم میگه کی پشت قضیه ست مشاورت کیه راهنمات کیه 

هر دو شرایط سختیه ولی به نظرم از تهدیدهاش نترس ، شکایت کن ازش،  انقدر هم شهر هرت نیست

من فقط حس میکنم این آب از سرش گذشته میخواد بلایی سرمون بیاره 😔

اون فهمیده که از تهدیداش حساب میبری.بنظر من اگر میبینی درست بشو نیست ازش جدا بشو

من که میخوام جدا بشم الان شیش ماهه خونه بابامم ولی اون راضی نمیشه

پیام میده

خب اسکرین بگیرجوری ک شمارش بیفته

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون