2777
2789

دیشب آگهی تعویض ویندوز لپتاپ رو با اسم و فامیل خودم ثبت کردم و اسمم جوریه که تکه و کاملا واضحه که فقط منم، بعد پسر عمم که شاید ۸ ساله ندیدمش همون درجا تایید کرد آگهیمو و گفت سلام در خدمتم. جوابشم ندادم هنوز..

من چند بار هم خیلی اتفاقی و بدون اینکه حتی بهش فکر کنم خواب این پسرعمم رو میدیدم و کلا حس میکنم یه کراش ریزی هم از سالها پیش داشته روی من و چون با فامیل قطع ارتباطم سالهاست دیگه کلا همه‌شون میدونن من کنسلم براشون😐 حالا نمیدونم برم پیشش واسه کارم یا نه، به مامانم که گفتم گفت برو و که مثل جریان گوشیت که تعمیرکاره اونقدر اذیتت کرد نشه و فلان ولی قیمت خدماتشم از بقیه افرادی که آگهیمو تایید کرده بودن بیشتر بود :)) موندم چه کنم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقی بوده این کار، و اینکه محال بدون اینو که یه پسر چند سال رو یه نفر کراش بمونه،قبلا داشته ...

اتفاقی که بوده ولی عجیب بود برام... آره خب ۱۰۰ درصد نمونده که واسه من :))

حالا تو برو ازدواج نکندمن ایقدر دلم میخواد کنار  کسی باشم که عاشقمه

منم حسرتش به دلم موند😐

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
عزیزم مشکل ماورایتون حل شد؟

مشکلات ماورایی نمیشه فهمید به طور ۱۰۰ درصدی حل شدن یا نه، چون با چشم عادی دیده نمیشن.. ولی به لطف خدا و کار کردن روی اراده‌ی خودم نماز خوندن رو ادامه دادم و ایمانم قوی‌تر شده، همین نیروهای منفی و همزاد بد رو ضعیف میکنه.