2777
2789
چه ربطی به عقل داره. پسرش نمیخواد یه دختر و دلبسته کنه بعد تازه شروع کنه ایل و تبارش و بشناسه و..... ...

دقيقا حرف دل پسرم و زدي هميشه ميگه من اگه خودم دختر داشتم هيچ وقت دوست نداشتم كسي با احساساتش بازي كنه پس نبايد خودخواه باشم يكي از دلايلش براي ازدواج سنتي

28 سالش

تاپیک تونو دیدم 

پسرتون نامزدی ناموفق با دختر عموش داشته ...خصوصا که دلبسته هم بودن 

چون در آینده چشم تو چشم میشن 

ممکنه دختر خانم حساس بشه رو این موضوع 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرارفکر میکنید ازدواج مدرن فقط از کف خیابونه و همه دختراییم ازدواج سنتی نکردن خرابن!خیلیاسرکار آشنا ...

متاسفانه بعضینظرات کاملا غرض ورزی اقراد رو نشون میده تو هر دو روش کلی کیس موفق هست من تو دانشگاه با همسرم اشنا شدین پدر سنتی من اجازه داد شش ماه باهم باشیم و قدردان اعتمادش همیشه بودم یادم نمیره با همسرم حرف زد بعد بهم گفت برو باهاش بیرون تو دختر عاقلی هستی  غلط میکنه کسی بخواد حرف بزنه حتی برادرات من پشتتم  بعد که مطمئن شدی مرد خوبیه بیاد باخانوادش همسرم مرد خوبیه و سنتی هم نبود ازدواجمون خیلیم راضیم بعد 16 سال برادرام یکیش با همسرش دوست بود اونیکی با فامیل وصلت کرد و هر دو خوبه زندکیشون بعد ده سال بهتره به عقاید هم احترام بذاریم و همچنین به سبک زندگی و انتخاب

خیلی وقته ندیدم!پسرا خداروشکر الان خیلی عاقل شدن نیازی نیس کسی تصمیم بگیره واسشون من ک هرخواستگار س ...

وا خانم بعضی پسرا واقعا دوست ندارن دختر مردم رو بازیچه قرار بدن باهاش دوست بشن .بعد سنتی ازدواج میکنن تا با عقل و منطق درست تصمیم بگیرن نه با احساسات که مانع تصمیم گیری درست میشه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خیلی وقته ندیدم!پسرا خداروشکر الان خیلی عاقل شدن نیازی نیس کسی تصمیم بگیره واسشون من ک هرخواستگار س ...

برادذشوهر منم دوست دختر داره ،۲۳سالشه،اما موقعی که ازدواج حرف می‌زنیم یا میزنه میگه شما یعنی من و مامانش پیدا کنیم یک دختر با اصل و نصب و سازگار ،از لحاظ ظاهر هم خیلی به روز و خوشتیپ و جذابه ،ماشین و خونه هم داره و شغل هم داره

میگم خب با اونی که داری میحرفی ببین چه جوری قصدت جدی باشه ،میگه نه اینا بدرد همین عیش و نوش میخورن زندگی نه ،میگه دختری که تو اینستا پلاسه ،میگه بعد دیدن یک چیزایی اون دخترایی که اینجا تو اینستا ریختن از چشمم افتادن،راحت با پسر مردم هرجا میره به نظرت برای یک زندگی خوبه ،زن می‌خوام ببرم پیراهن نه که ،نپسنذیدم فردا عوض کنم 

گفتم چی ،گفت سربسته میگم آبجی دو سه نفر شود پیشنهاد های ناجور دادن ،من با پسر بودنم شرم کردم و گفتم من هزار جور مریضی نمیتونم بگیرم ،از اوناشم نیستم بای و کات

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

احتمال زیاد پسرت خیلی سخت پسنده تو ازدواج سنتی معمولا اول طبق تحقیقات و زمان برای آشنایی میرن جلو بعد متوجه وجود یا نبود علاقه اولیه میشن بعد وارد فاز بعدی ک عشق و دلبستگیه میشن برعکس ازدواجهای غیرسنتی بهرحال تو این ۴سال باید متوجه دختردلخواه پسرت شده باشی و طبق اون برین خواستگاری مثلا قدبلند یا تحصیلکرده و شاغل و .... در غیر این صورت اصلا جلسه خواستگاری رو کنسل کنید

خداروشکر 🙂🩷  ازدواج سنتی واقعا ارزش و احترام دختر خانم حفظ میشه :)  تا اینکه چند سال ب ...

حالا منکه سنتی اومدن جلو زیر نظر خانواده هامون ۴ماه رفت و امد کردیم عین خر دل بستم بهش عاشقش شدم چی😔تموم کردن رفتن عین اب خوردن😭هنوز عاشقشم بعده یکسال  و هیچ غلطی نمیتونم بکنم😭

عاشقتم D♥️
خانواده پسر فقط دنبال دختر نجیب و خانواده خوبن حالا در کنارش باید دختر سفید و قدبلندباشه پدرشم پولدا ...

پدر پولدار نباشه چون سطح توقعات دختر بالا میره و پسر هر چقدر هم تلاش کنه نمیتونه مثل پدرش دختر رو خوشبخت کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

همین یه پسر رو دارین؟ میخواین زودتر مادر شوهر بشی؟ ما دختر دارار به این جور پسرا زن نمیدیم بگو چرا؟ دخترم چند تا خواستگار سنتی داشت که به نظر ما خوب بود وواسطه اصرار داشت که بیان خونه همو ببینن  این اولین اشتباه که خانواده دختر چه گناهی کردن این همه معذب بشن وهزینه کنن برای یهذملاقات اولیه خوب بیرون همو ببینن دوما اینکه چون مادر خواهر همراه پسره هستن یا نمیخوان یا نمیزاره پسره مرده گنده خودشو معرفی کنه ، پسره صم البکم، مادره مثل بلبل حرف میزنه  خوب مادر جان بیا همراه پسرت ولی چرا به جای اون حرف میزنی  این مادر فرداروز هم نمیزاره اب خوش از گلوی این عروس بینوا پایین بره

متاسفانه بعضینظرات کاملا غرض ورزی اقراد رو نشون میده تو هر دو روش کلی کیس موفق هست من تو دانشگاه با ...

الان پدرا و مادرا اینطورین،روشن فکر 

اما ۱۶سال پیش واقعا پدرتون خیلی باهات دوست و روشن فکر بود قدرشو بدونید ۱۶سال پیش مثل الان نیست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همین یه پسر رو دارین؟ میخواین زودتر مادر شوهر بشی؟ ما دختر دارار به این جور پسرا زن نمیدیم بگو چرا؟ ...

والا طرز فکرتون اشتباهه البته با عرض معذرت

همسر منم وقتی اومدن خاستگاری معذب بودن و مادرشوهرم ب جاشون صحبت کردن ک البته بعدش ما خودمون دوتایی حرفامونو زدیم ولی خب معرفی اولیه رو مادرشوهرم انجام دادن والا الان بعد هشت سال مادرشوهرم بنده خدا کوچیکترین دخالتی نداشتن

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
هر کی تو اینستا پلاسه که خراب نیست

نه خراب نیست اما برادرشوهرم میگه دختری پلاسه که بیکاره یا کارش ...

من دختری رو می‌خوام پر مشغله باشه ،یا شاغل باشه یا هم دانشجو در پی علمی هنری مهارتی نه ول 

با دخترایی هم دوست میشه که شاغلن واقعاً ،دو تا رل قبلیش پرستار و کارمند بودن و این آخری دانشجو 

من این ۳تا رو دیدم عکسشونو و باهاشون آشنا کرده بقیه نمی‌دونم 

چون وقتی من اومدم عروس تو این خونواده بچه بود به من میگه آبجی میاد مشورت راهنمایی درد و دل همه چیو میگه بهم