2777
2789
والا طرز فکرتون اشتباهه البته با عرض معذرت همسر منم وقتی اومدن خاستگاری معذب بودن و مادرشوهرم ب جاش ...

درسته ، همه که مثل هم نیستن 👌🏻🙃 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
الان پدرا و مادرا اینطورین،روشن فکر  اما ۱۶سال پیش واقعا پدرتون خیلی باهات دوست و روشن فکر بود ...

ممنون به رحمت. خدا رفتن بله من هرگز لطفشون رو فراموش نمیکنم من تمام استقلال کاریم شخصیم عدم وابستگیم و...  رو مدیون خانواده بخصوص پدرم هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا طرز فکرتون اشتباهه البته با عرض معذرت همسر منم وقتی اومدن خاستگاری معذب بودن و مادرشوهرم ب جاش ...

موافقم منم اطرافم خیلی دیدم ،تازه بنده خدا مادرشوهره نمیتونه دهن باز کنه

مادرشوهرای الان هم دیگه مادرشوعر نیستن خیلی خوبن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خیلی وقته ندیدم!پسرا خداروشکر الان خیلی عاقل شدن نیازی نیس کسی تصمیم بگیره واسشون من ک هرخواستگار س ...

مادر به جاش تصمیم نمیگیره فقط معرفی میکنه 

عاقلی این نیست که به دختر مردم بدون اطلاع خانواده نزدیک بشن مطمئنا نمیشه فهمید ایا این دوستی به قصد ازدواج هست یا نه ؟

ممنون به رحمت. خدا رفتن بله من هرگز لطفشون رو فراموش نمیکنم من تمام استقلال کاریم شخصیم عدم وابستگیم ...

خدا رحمتشون کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همین یه پسر رو دارین؟ میخواین زودتر مادر شوهر بشی؟ ما دختر دارار به این جور پسرا زن نمیدیم بگو چرا؟ ...

نه عزيزم اتفاقا تا الان همه موارد و در محيط بيرون در حضور من و مادر دختر بوده و هر دو مادر اجازه داديم بچه ها در حضور ما چه از لحاظ ظاهري و چ اخلاقي همديگرو مهك بزنند و تا ب حال پسرم از هيچ كدوشون ايراد نگرفته فقط مشكلش اينه ك تا ب حال اون حس و علاقه مشترك و بينشون پيدا نكرده و از نظر خودش ميگه وقتي من به همسرم علاقمند باشم هيچوقت تو زندگي چشمم دنبال ديگران نميدوه و متقابلا هر دو براي حفظ زندگيمون با وجود همه مشكلات تلاش ميكنيم 

مادر به جاش تصمیم نمیگیره فقط معرفی میکنه  عاقلی این نیست که به دختر مردم بدون اطلاع خانواده ن ...

طوری میگن سنتی که انگار مثل قدیم دختر و پسر سر عقد همو میبینن🤣

الان پسرا هر دختری نمیپسندن ،مادر اول نشون میده پسره پسندید میاد جلو 

مادرشوعرم دوتا دختر برا برادر شوهرم پیدا کرده اول از دور نشون داد یکیشون و یکیشونم از روی عکس آیدی وات واستوری ها که برادرشوعرم نپسندید که پا پیش بزارن گل و شیرینی بخرن

نه عزيزم اتفاقا تا الان همه موارد و در محيط بيرون در حضور من و مادر دختر بوده و هر دو مادر اجازه داد ...

به نظرم هنوز دلش با دختر عموش هستش 

پیشنهادم اینه که بذارید یه مدت تنها باشه تا با اون موضوع کنار بیاد ،بعد دنبال ازدواج باشید 

چون ناخودآگاه ، دنبال یکی میگرده که شبیه دختر عموش باشه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
پدر پولدار نباشه چون سطح توقعات دختر بالا میره و پسر هر چقدر هم تلاش کنه نمیتونه مثل پدرش دختر رو خو ...

ما که هرکی میومد میپرسید طبقه بالا رو ساختید؟ 

توقع داشتن به پسرشون خونه هم بدیم

همین یه پسر رو دارین؟ میخواین زودتر مادر شوهر بشی؟ ما دختر دارار به این جور پسرا زن نمیدیم بگو چرا؟ ...

طرز فکرتون درست نیست 

اولاً خونواده پسر هم کلی خرج مبکنن قیمت کل و شیرینی خبر دارید؟به خصوص گل خواستگاری که میلیونی هستن 

دوما مثل قدیم سر عقد همو ببینن پسرا هر دختری نمیپسندن خواهر ،اول قیافه اشو میبینن بعد در مورد خونواده درس و تحصیل تحقیق میفهمم ،بعد مادر اول میاد با شیرینی شکلات باقلوا هرچی  از پسرش میگه عکس پسره رو نشون میده از شرایطش میگه ،یا هم پسره موقع بردن خونوادش جلو در میبینن ،خود پسره جلسه اول نمیاد ،اگه اوکی دادن با گل و شیرینی‌هایش و هدایا جلسه رسمی خواستگاری که پسر و دختر همو میبینن ،پسرخاله من جلسه اول نبود شماره هاشونو از هم گرفته بودن با هم در ارتباط بودن فک کنم یک ماه بعد خواستگاری رسمی و عقد اینا شد

نه عزيزم اتفاقا تا الان همه موارد و در محيط بيرون در حضور من و مادر دختر بوده و هر دو مادر اجازه داد ...

ازدواج سنتی مثل سزارین میمونه، تو زایمان طبیعی همراه با تولد بچه شیر هم تولید میشه ولی تو سزارین تا دستور ترشح شیر از مغز برسه چند ساعت تا چند روز طول میکشه، پس علاقه تو همون نگاه اول ایجاد نمیشه اینا حداقل سه چهار بار حرف بزنن پیامک بازی کنن چت کنن تا احساساتشون شکوفا بشه

ما که هرکی میومد میپرسید طبقه بالا رو ساختید؟  توقع داشتن به پسرشون خونه هم بدیم

همین که با یک خونه زندگی کردن مشکل نداشتن خوبه

خیلیا همون اول میگن خونه مستقل ،

ازدواج سنتی مثل سزارین میمونه، تو زایمان طبیعی همراه با تولد بچه شیر هم تولید میشه ولی تو سزارین تا ...

شما در ازدواج سنتی ده بیست پیش موندید 

الان ازدواج سنتی اینجور نیست،اگه اجازه میداد یکیشون که بهتون زنگ میزنم پا پیش بزارن متوجه میشوید اصلا جلسه اول پسره نمیاد تو 

دوما احساس میکنم دخترتون عاشق یکی دیگه هست کسی را راه نمیدید