2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا پسر باید خونه رو فراهم کنه نه دختر

آهان از دختره انتظار داشتم😐

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ما جلسه اول پسر نیاد بی احترامی به دختر میدونیم

نه دیگه پسر جلسه اول نمیاد که اگه جوابتون منفی اینا باشه سنگ روی یخ میشه 

نپسندیده شدن رد شدن حس خوبی نیست بخواد تجربه کنه 

اگه پسر جلسه اول بیاد گل و شیرینی باید باشه 

البته خاله من گل مصنوعی با شکلات جلسه اول برد با خودش ،اما جلسه خواستگاری رسمی یک گل بزرگ طبیعی شیرینی و شکلات با یک انگشتر برد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

کی جلسه اول گل میاره  یا دست خالی میان یا شیرینی یا شکلات  

اره اکثر جلسه اول گل نیست مگه گل ارزون مصنوعی اما شیرینی شکلات اینا هست دست خالی نمیان ،خالی  اومدن راه نده این بی احترامی

سرزده هم نمیان ،چند روز قبل اجازه ورود باید بخوان اول تلفنی یا رودرو یا از طریق واسطه یا شبکه‌های اجتماعی از خودشون و پسرشون باید بگن که اجازه ورود داده بشه

نه دیگه پسر جلسه اول نمیاد که اگه جوابتون منفی اینا باشه سنگ روی یخ میشه  نپسندیده شدن رد شدن ...

اینقدر دوست دارم داماد بگیرم که نگو، دیشب شوهرم ازم پرسید دوست داری شب یلدا کجا باشی، گفتم دوست داشت شام درست میکردم برای خانواده دامادم برای دخترم یلدایی میاوردن تا صبح میگفتیم میخندیدیم😄😄😄

اینقدر دوست دارم داماد بگیرم که نگو، دیشب شوهرم ازم پرسید دوست داری شب یلدا کجا باشی، گفتم دوست داشت ...

عی جااان

ایشالله عروسی دخترت

اینقدر دوست دارم داماد بگیرم که نگو، دیشب شوهرم ازم پرسید دوست داری شب یلدا کجا باشی، گفتم دوست داشت ...

😂😂 

معمولا یلدایی رو عصر میارن و قبل از شام میرن خونه خودشون 😅

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
نه خراب نیست اما برادرشوهرم میگه دختری پلاسه که بیکاره یا کارش ... من دختری رو می‌خوام پر مشغله باش ...

فکرش خیلی خراب شده 

از اینکه بعضیا فقط دنبال خوشگذرونین و پیشنهادای ناجور میدن منظورم دختراس شکی نبست ولی نباید همه رو ب ی چوب زد 

بنظرم این اقا هنووز زن گرفتن براش زوده حداقل بتونه تشخیص بده خوبو و از بدو 

فکرش خیلی خراب شده  از اینکه بعضیا فقط دنبال خوشگذرونین و پیشنهادای ناجور میدن منظورم دختراس ش ...

جالبه خودشون با دخترا عیش و نوش دارن به  قول خودش ،

بعد موقع ازدواج دنبال دختر آفتاب و مهتاب ندیده ان 🙄😏

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
والا طرز فکرتون اشتباهه البته با عرض معذرت همسر منم وقتی اومدن خاستگاری معذب بودن و مادرشوهرم ب جاش ...

دقیقا ادب پسر بوده که جلوی بقیه حرف نزده وگرنه دور از جون لال که نبوده 

پسری که جلسه اول اشنایی جلوی جمع مجلس رو دست بگیره حتما قبلش تجارب زیادی با دخترها داشته و بلد مخ زنی کنه 

اره اکثر جلسه اول گل نیست مگه گل ارزون مصنوعی اما شیرینی شکلات اینا هست دست خالی نمیان ،خالی  ا ...

بیشتر تلفنیه الان دو مورد هفته قبل زنگ زدن عکس دختره رو بفرستین من گفتم شما اول عکس پسره رو بفرستین ، هر دو تا گفتن پسر ما ابرو داره اگر دختر شما نپسندید ابروش میره، گفتم غیر از دختر من مگه کسی عکسو میبینه مگه ما خواستگار ندیده ایم یا کمبود داریم که تو شهر جار بزنیم فلانی خواستگار دخترم بود ، نمیدونم الان چرا اینجوری شد قضیه، دختر منم رو این جور مسایل حساس میشه میگه بی خیال شو مامان من شوهرمو خودم پیدا میکنم الان وقتش نشد