والا تعجب کردم مگ داریم هنوزم کسی مادرش واسش دنبال همسرایندش بگرده؟!
بله ،پسرای خوب و که اهل کار و تلاش هستن فرصت اینکارا رو ندارن
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تجربه ازدواج عشقی هم داشتم سنتی هم.ازدواج اولم ۴سال دوس بودیم ک عروسی کردیم ۶ماه بعدش مستقیم طلاف😒این ازدواج دومم سنتیه و خیلی راضیم خدارشکد
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
مطمئن باشید مادر عزیز حساسیت زیاد نتیجه عکس داره مادر شوهرم رو یکی از پسراش حساسیت بسیار بسیار زیاد ...
نه خدا شاهده من اتفاقا هر جا ميريم ميپسندم چون از ديد من همه براي بچه هاشون زحمت كشيدند و ارزوي بهترينها براشون دارند منتها پسرم ميگه اون حس و علاقه ك بايد ب شريك زندگيش پيدا كنه هنوز پيدا نكرده
من تجربه ازدواج عشقی هم داشتم سنتی هم.ازدواج اولم ۴سال دوس بودیم ک عروسی کردیم ۶ماه بعدش مستقیم طلاف ...
خداروشکر 🙂🩷
ازدواج سنتی واقعا ارزش و احترام دختر خانم حفظ میشه :)
تا اینکه چند سال با یه پسر دوست باشی ، عاشقش بشی آخر سر بره با یکی دیگه
طرف با خانواده اش میاد جلو ،بعد زیر نظر خانواده ها آشنا میشن دختر و پسر.🙃
آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس میکنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمیفهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
خیلی وقته ندیدم!پسرا خداروشکر الان خیلی عاقل شدن نیازی نیس کسی تصمیم بگیره واسشون من ک هرخواستگار س ...
من همین پارسال سنتی ازدواج کردم خیلیارم میشناسم سنتی ازدواج کردن ربطی به عقل پسر نداره این قضیه😂😐
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
خوشبخت باشید عزیزم،قدیما اره سنتی بود اکثرا الان ولی خیلی کم شده
خیلی ممنون.درسته قدیم زیاد بوده ولی الانم هس عزیزم زیاد سخت نگیر چون تصمیم نهایی با پسره.اگ مادره بزور بگه ن باید همین دخترو بگیری،بعله شما حق میگین اونوخ پسر بی عرضس.ولی پسره وخدی میگه نه نمیخام دیگ کسی ر
زورش نمیکنه ک باااایدبگیریش چون من دیدم.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
شرمندتم استارتر خانوما با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای شوهرم میفرستید 😭🙏قلبم داره میسوزه ...
ان شاالله شفا پیداکنن عزیزم♥️
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️