2777
2789
عنوان

خانما لطفا بگید زنده میمونه

458 بازدید | 17 پست

بچها خواهرشوهرم ساعت ۱۲ کیسه ابش پاره شد و بردنش بیمارستان و الان اماده ش کردن ک زایمان طبیعی کنه۳۵ هفتشه گفتن بچه اکسیژن لازم داره و شیشه اگه ب دنیا بیاد اکسیژنشو ندارن اما شیشه شو دارن لطفا بگید نوزاد۳۵ هفته زنده میمونه خیلی واسشون نگرانم و خواب ب چشمام نمیاد

خدایا شکرت... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حتما اکسیژن براش میرسه دیگ مگ میشه نداشته باشن بعد بستری کنن ؟۳۵هفته خوبه دیگ خواهر شوهر من ۳۴هفته زایمان کرد ۴روز تو دستگاه بود الان فسقلش میشینه فقط کلا کوچولوعه ،نگران نباش ب امید خدا زنده میمونه 

آره بابا

توکل به خدا انشاالله هم زنده میمونه و هم بزرگ وشیطون میه

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
خب حتما اکسیژن براش میرسه دیگ مگ میشه نداشته باشن بعد بستری کنن ؟۳۵هفته خوبه دیگ خواهر شوهر من ۳۴هفت ...

طبیعتا باید چند هفته زایمان کرد؟؟🤔🤔

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
طبیعتا باید چند هفته زایمان کرد؟؟🤔🤔

۳۸به بالا من خودم ۳۷زایمان کردم بچم اصلا دستگاه نرفت ولی خاله ام ۳۷زایمان کرد بچش چند روز دستگاه رفت اخه خیلی کوچولو بود بستگی ب ریز و درشتی بچه هم داره ولی چون هفته اش پایینه حتما نیاز ب چند روز ان ای سیو داره 

میمونه😍خدا حفظشون کنه هم مادرو هم کوچولو رو هم شما رو که اینقدر نگرانی😍🌹

اصلا به دلت بد نیاد صحیح و سالم میاد به این دنیا و پا به خونه میزاره❤️

(گر نگهدار من آن است که ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد)

👆

نمی‌دونم درست گفتم مثالشو یا نه ولی مهم معنیشه شرمنده دیگه❤️🥺😂😍خوش قدم باشه انشالله مبارکه

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻