2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه ..درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 191 پست

چند سال قبل همکار خانمی داشتم عین شما میگفت

گفتم فلانی

تو داری با کارهات شوهرتو میمیرانی یعنی میکشیش

چند وقت دیگه مردی که بخوای تکیه بدی نداری

بچت هم بابای بدرد بخوری نداره

گفتم بذار خونه رو اون اجاره کنه خودتو نخود همه اشها نکن خردش نکن

گفت بلد نیس گرون میندازن بهش

گفتم یک سال پنج سال گرون میندازن عوضش یاد میگیره میشه کوه پشتت و سقف سرت

گوش نکرد تا طلاق گرفت

شما فکر کن گواهینامه نداری

نخود همه اشها نشو

بذار رشد کنه

پس فردا خواستگار برا دسته گل هات اومد شما با مادر داماد حرف بزنی و شوهرت با پدرش

از الان بجنب برا اینده خودت و دخترات به کوه محکم برا تکیه دادن بساز

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینه، بافت یه سری از آقایون همینطوره و وقتی دقت می‌کنی میبینی خانم های چنین افرادی خودشون دست ...

چند تا پایین تر نوشتم اگه خواستین بخونین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
چند سال قبل همکار خانمی داشتم عین شما میگفت گفتم فلانی تو داری با کارهات شوهرتو میمیرانی یعنی میکش ...

شما با اعمالت داری دخترات و اینده شون رو هم نابود میکنی

دقیقا همینه، بافت یه سری از آقایون همینطوره و وقتی دقت می‌کنی میبینی خانم های چنین افرادی خودشون دست ...

اره دقیقا همینه.من برام مهم نیست.اخلاق و رفتارش برام مهم تر بود. برای همه راحت نیست و نمیتونن با این موضوع کنار بیان.یکیش مامان خودم.هنوزم میشینهپغصه میخوره که فلان جا بابات هیچی نگفت یا نتونست فلان کارو بکنه.بارها هم بهش گفتم خودت انجام بده ولی نمیتونه.مثلا من اگر خرید قفل و پیچ و مهره و میخ هم میرم.ولی مامانم اگر بهش بگیم اینکارو بکن انگار میخوان خفش کنن.میگه نمیرم.ولی من لذت میبرم که اینکارارو بکنم

چقدر پخته و کامل صحبت میکنید

لطف دارین

اگه بدردتون بخوره خوبه

خب تو این اوضاع اقتصادی خیلیا همین وضع ودارن اینکه همسرتون اینهمه محاسن دارن شما باید خیلی شکر خدا کنید .اگر دوست دارین تغیری تو زندگیتون بدین شماهم میتونین یه کاری پیدا کنین حتی کارهای خونگی که یه درآمدی داشته باشین وکمک همسرتون کنین .چون وافعا سخته یک نفر کارکنه وخرج چهارنفره بده وهمین خودش بی انگیزگی میاره

فک کن..من تورابطه باهاش خیلی اذیت شدم... خییییییییلی متفاوت بودیم..چندین بار خواستم جداشم نذاشت میگه ...

آخ عزیزدلم دلیل اصلیش همین متادونه. این کوفتی باعث بی انگیزگی و بی خیالی میشه. کلا هیچی براشون مهم نیس بیخیال و بیعار میشن