2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه ..درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 4879 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا درک میکنم وضعیتتو.حتی بخوایم مسافرت بریم مم باید بلیط بگیرم و برنامه ریزی کنم.چون شوهرم نمیتون ...

دقیقا شوهرمنم همینه...برنامه ریزیش صفره...توهمه چبزم آزادم کمک میخاد..بعد ک کارش راه میفته انگار نه انگار 

جدی...ممنون گلم..چجورکارتلفنی؟

اره عزيزم تو ديوار بزن خيلي مياد مثلا واسه بيمه و مشاوره تلفني و منشي و كارايي كه دور كاري دارن زيادن ايشالا كه يه كار خوب پيدا كني 

حتما حتما حتما واسه خودت زمان بزار پادكست هاي رابطه موفقو تو گوگل سرچ كن گوش بده من احساس ميكنم كه چون دست تنهايي اين همه فشار اذيتت ميكنه اول بايد حال خودتو خوب كني تا بعدش به همسرت برسي و پشتشو گرم كني 🥰

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
داره توگوشیش...ولی فکر کنم نمیخونه

خب وقتی نمی‌خونه قبول نمیشه دیگع

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اره.. جالبه همه هم ازمن توقع دارم..خونواده م خصوصا... خیلی توفشارم

اخي اره عزيزم دركت ميكنم منم يه مدت اينطوري بودم ولي بعدش ديدم هيچكس جز خودم نميتونه بهم كمك كنه 

سوره ياسينو چهل شب بخون انچنان روزيت زياد ميشه كه باور نميكني به دفعات واسم پيش اومده كه كارم راه افتاده🥲

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است
دقیقا شوهرمنم همینه...برنامه ریزیش صفره...توهمه چبزم آزادم کمک میخاد..بعد ک کارش راه میفته انگار نه ...

چون غرور داره.من همه کار میکنم ولی نذاشتم هیچکس بفهمه.جوری رفتار میکنم که همه فکر کنن شوهرم مدیریتش خوبه.واسه همین راحت با این موضوع کنار اومده و مشکلی باهاش نداره.

خصوصیت بد دیگه ای هم که داره اینه که سریع با کوچکترین حرفی عصبانی میشه.بعضی وقتها بهش میگم یکم فکر کن.شاید طرف منظورشو داره بد میرسونه.یکی از دلیل هایی که خیلی جاها عفب موندیم همینه

اره عزيزم تو ديوار بزن خيلي مياد مثلا واسه بيمه و مشاوره تلفني و منشي و كارايي كه دور كاري دارن زياد ...

فک کن..من تورابطه باهاش خیلی اذیت شدم... خییییییییلی متفاوت بودیم..چندین بار خواستم جداشم نذاشت میگه عاشقتم و اینا...بااینکه خیلی تفاوت اخلاقی رفتاری خوانوادکی داریم...چقدرکاراس اذیتم میکرد.. آنقدر جنگیدم تا درست شده یکم..بازبیپولیشومدیریت کردم..رسوندمش بخش ماشین..به رهن خوب..ولی خودم زایمان کردم و مشغول بچه شدم..دیگه سختم شد مدیریت همزمان دوتا بچه..و یه شوهر..از پس گواهینامه برنمیاد...متادون میخوره..ترکش دادم و هنوزم تو ترکه...خب من کجای این زندگی رو بگیرم...ازین همه مسوولیت خسته شدم..بعدحای نمیتونه برنامه بریزه به لباس برام بخره

ماشاالله عزیزم..آفرین بهت

شما هم بخوای میتونی.یکم سخته ولی شدنیه.شوهرت اولش غر میزنه ولی اهمیت نده.وقتی ببینه همه چیز داره خوب پیش میره باهات همراه میشه.چون مردای فروردینی راحت حرف زنشونو گوش میکنن.

چون غرور داره.من همه کار میکنم ولی نذاشتم هیچکس بفهمه.جوری رفتار میکنم که همه فکر کنن شوهرم مدیریتش ...

وای غرورو ک اصلا حرفشم نزن..ایقدرکله ش باد داشت ک‌نگو..یعنی روانیم کرد..تاااازه یکم بهترشده...خصوصیات بدشوهرمم ک اصلا زبون بازنیست..اصلا...