2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دزدی میکنه علنا...

695 بازدید | 32 پست

من یبارکیف لوازم ارایشم گم شد و فرداش سر زده رفتم خونشون دیدم یکی دو قلم از وسایلم خونشونه و واقعا طاقت نیاوردم ب شوهرم گفتم ک من انتظار نداشتم اونم خیلییی جبهه گرفت برام . امشب بعد از چند وقت سر بحثو باز کرده که اصلا مامانم اینکاره تو نباید چیزی میگفتی . من واقعا کم اوردم . یا مثلا مادر شوهرم میگه طلاهاتو قرض بده چون من بهت کیف قرض دادم. در صورتی که هی با اصرار میده ک بتونه بده بستون کنه.  منم اصلا استفاده ای نمیکنم بخدا ... من یبارم باهاشون مسافرت رفتم بعد چند وقت بهم گفت تو صبح زود باید بیدار میشدی کمک بابام سفره ی صبحانه رو مینداختی جمع میکردی . در صورتی که من بخدا دور بودم از این چیزا با خودم فکر کردم مسافرته ... بجاش چند بار من لباساشونو تا کردم براشون ... خیلی تو دلم کینه مونده

دعوای مادر شوهری همیشه هست ، سعی کن کینه به دل نگیری و همیشه دوری کنی از کسایی ک باعث ازار و اذیتت م ...

نامزدم بحثو باز میکنه مداوم . خسته شدم بخدا دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روی خودش بیار  بعضی ها دزد نیستن اختلال دارن مثلا هیجان دوست دارن بگو حلال نیست

بخدا مشکل داره وگرنه وضع مالی اش اصلا بد نیست ... ب رویه خودش چجوری بیارم خیلییی زرنگه قورتم میده 

عزیزم مواظب طلاهات باش به هیچ وجه بهش قرض نده ، آدم دست کج خطرناک و بهش اطمینانی نیست 

دیگه انقدر گفتم نمیدم وسایلمو جرعت نداره بگه بده . یهو میامد میگفت ادکلنتو بهم میدی ؟ من اعتقاد دارم طلاانرژی رو خیلی جذب خودش میکنه دوست نداشتم واقعا دستش کنه ولی این چیزا رو نمیفهمه 

خیلی کینه دارک ازش 

از بعضی مسائل چشم پوشی کن،بخاطر نگهداشتن احترام و جلوگیری از تنش.

اگر با حرفی یا کاری مخالفی ،یه چشم بگو 

بعدش نخواستی ام انجام نده

تو جمع خانواده شوهر سعی کن سکوت کنی،و تو مسائلشون اصلا دخالت نکن.

از خانه مادرشوهر که اومدی بیرون همه حرفهارو همونجا بذار و بیا.دیگه نشین به دردل با شوهر

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بخدا مشکل داره وگرنه وضع مالی اش اصلا بد نیست ... ب رویه خودش چجوری بیارم خیلییی زرنگه قورتم میده&nb ...

اصلا و ابدا باهاش دهن به دهن نشو ،حرمت های بین تون شکسته میشه باهاش رسمی باش صمیمی نشو روش نشه چیزی ازت قرض کنه چیزی هم بازور داد خونشون بودی همونجا بزار 

طلاهاتو بذار خونه بابات الکی بگو فرختم 

شوهرتم چقدر خاله زنکه😑

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰